StoryEditor

Rozprávková svadba tenistky Sereny Williams stála hriešne peniaze

18.11.2017, 13:00
Celebrity
Tenistka Serena Williams sa vydala v New Orleans za snúbenca Alexisa Ohaniana.

Tenisová šampiónka Serena Williams povedala predvčerom áno snúbencovi Alexisovi Ohanianovi. Ten ju požiadal o ruku počas romantických prázdnin v Ríme.

Utajený obrad sa konal v striktne úzkom kruhu a prvé fotografie sa na verejnosť dostali až cez víkend. Časopis Vogue mal na svadbu totiž exkluzívne práva, a tak hostia mohli zabudnúť na fotografie z mobilov a ich publikovanie na sociálnych sieťach. Na zozname medzi 250 pozvanými boli mená ako Beyoncé, Jay Z, Kim Kardashian, Eva Longoria či Anna Wintour. Podľa britského denníka Daily Mail stála celá paráda závratných 850 000 eur.

Zatiaľ sa vie len toľko, že sa svadba niesla v štýle Disneyho filmu Kráska a zviera. Dokonca ani hostia nevedeli presné detaily veľkolepej udalosti. Profesionálnu celebritu Kim Kardashian videli na letisku v New Orleans, kde sa prezliekla predtým, ako vyrazila na obrad. Tenistka Caroline Wozniacki zas okoloidúcich zaujala v dlhých modrých šatách po boku nového priateľa, basketbalistu Davida Leeho. „Serena a Alexis na svadbe svojich snov veru nešetrili. Zaobstarali si to najlepšie z najlepšieho,“ povedal dobre informovaný zdroj pre Daily Mail.

Dvojica, ktorej sa pred dvoma mesiacmi narodila dcérka Alexis Jr. začala spolu randiť pred dvoma rokmi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 00:34