Markíza
StoryEditor

Milan z Extrémnych premien: Dávali mu tri roky života

15.11.2017, 13:01
Celebrity
Vedúci benzínovej pumpy Milan Šilhavík si musel kvôli extrémne nadváhe na noc nasadzovať špeciálny prístroj. Hrozilo mu totiž, že počas noci náhle prestane dýchať. Dnes je z neho šťastný a štíhly muž.

​Prvá séria televíznej šou Extrémne premeny sa včera skončila. Posledným, dvanástym, účinkujúcim bol Milan Šilhavík zo Šeknvíc, ktorého život sa skutočne otočil o 180 stupňov.

Predtým, ako si ho kondičný tréner Maroš Molnár vybral do šou, sa životom ledva vliekol. Vedúci benzínovej pumpy trpel spánkovým apnoe, do postele si musel líhať so špeciálnym prístrojom na tvári. Hrozilo mu totiž, že náhle prestane dýchať.

Doktori mu pre nadváhu dávali tri roky života a manželstvo sa mu rúcali pod rukami. Jedinou radosťou bol syn Jakub a skvelí kolegovia. Práve kvôli synovi túžil po lepšej kondičke a zdravom tele. Chcel byť preňho vzorom a tak isto sa chcel vrátiť k jazde na motorke, od ktorej ho nadváha nemilosrdne odstavila.

„Šampióni sa nerodia zo sedenia na gauči, ale z krvi a potu,“ dodával mu odvahu Maroš Molnár a Milan sa zaťal priam s odhodlaním buldoga. Schudol zo 157 kíl na skvelých 85 a jeho život nabral zrazu nový rozmer. Dokonca sa mu podarilo oživiť vzťah s manželkou Mirkou, ktorá sa prvé mesiace na jeho premene vôbec nezúčastňovala. Po Milanových prvých úspechoch ho však aj ona začala podporovať a na konci už žiarili spolu ako šťastná rodinka. Aj dojatý Maroš Molnár poznamenal, že skutočným víťazom je malý Jakub, ktorý získal opäť kompletnú rodinu.

Na ďalšie príbehy morbídne obéznych Slovákov, ktorí sa chytajú druhej šance na život si však budeme musieť počkať až do roku 2019. V súčasnosti totiž len prebiehajú prvé kolá kastingov, na ktorých tvorcovia opäť hľadajú tých najvhodnejších účinkujúcich.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 20:13