Facebook/tv markiza
StoryEditor

Nová hviezda na youtuberskom nebi. Juraj Bača sa pokúša preraziť

12.11.2017, 10:00
Celebrity
Herec Juraj Bača sa púšťa na neprebádanú pôdu. Nakrútil už dva vlogy.

Aj keď by sa mohlo zdať, že počet youtuberov je na Slovensku viac ako dostatočný, jedno voľné miesto sa tam zjavne ešte nájde. Svoje miesto pod slnkom sa totiž pokúša nájsť herec Juraj Bača, ktorý sa pred pár dňami pustil do nakrúcania videí s veľkou chuťou. Na svojom konte má už dva vlogy, oba zatiaľ len zo zákulisia seriálu Rex, kde hrá hlavnú úlohu.

Prvý vlog je z nakrúcania vo viedenských kanáloch, teda na tých istých miestach, kde sa pred rokmi nakrúcal originálny Komisár Rex. Druhé video je z rozkopanej bratislavskej Špitálskej ulice, kde majú fanúšikovia možnosť nahliadnuť do zákulisia.

Juraj Bača sa ešte len rozbieha, svedčia o tom aj nízke čísla jeho videí, ktoré sú miestami profesionálne postrihané. Môže teda ísť len o promo na seriál Rex, uvidíme, či časom na hercovom kanáli pribudnú aj vlogy iného charakteru.

Jeho snahu si medzitým všimol aj náš najúspešnejší youtuber Gogo, s ktorým sa Bača nedávno stretol osobne. „Ďakujem za cenné rady a s novým know-how sa idem pustiť do ďalších vlogov... možno sa aj nejakej spolupráce dočkáme,“ napísal k spoločnej fotografii.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 13:37