Archív E.F.
StoryEditor

Dobrá správa pre fanúšikov Ewy Farnej: Návrat na Slovensko

11.11.2017, 10:00
Celebrity
Česko - poľská speváčka Ewa Farna konečne mieri na Slovensko. Po niekoľkých rokoch odohrá u nás koncert a už sa ho nevie dočkať.

​Speváčka Ewa Farna po dlhšej dobe zavíta na Slovensko. Česko – poľská umelkyňa má u nás stabilný fanklub, ktorý sa už dlhodobo domáhal jej koncertu. Ten sa uskutoční už 29. novembra v bratislavskom Ateliéri Babylon.

Ewa k nám nepríde sama, jej predskokanom totiž bude talentovaný český pesničkár Thom Artway.

„Na Slovensko sa s celou kapelou vraciam po niekoľkých rokoch. Od čias SuperStar som sa síce na Slovensku objavovala, nie však koncertne s celou kapelou. Na predošlý bratislavský koncert spomínam ako na jeden z tých s najlepšou atmosférou, preto dúfam, že si to aj tentokrát so slovenskými fanúšikmi poriadne užijeme. Slovenské fankluby patria medzi tie najoddanejšie a ja sa nemôžem dočkať toho, že im tú niekoľkoročnú vernosť konečne odvďačím  koncertom v plnej paráde," prezradila Farna.

Ewa Farna patrí u našich českých a poľských susedov k najvýraznejším hudobným osobnostiam. Na konte má osem hudobných albumov, natočila desiatky videoklipov, spolupracovala s významnými českými i poľskými hudobníkmi. Bola taktiež historicky najmladšou českou (Československá Superstar) i poľskou porotkyňou (X Factor).

Na Slovensku sa obľúbenou stala jej skladba Všechno nebo nic, ktorú naspievala ako titulnú pesničku k úspešnému filmu Evity Urbaníkovej

Ewa Farna zároveň v týchto dňoch svojim fanúšikom predstavila dokument o jej desaťročnom pôsobení na hudobnej scéne, ako aj mimoriadne podmanivú vianočnú pesničku s názvom Vánoce na míru.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 13:39