JOJ
StoryEditor

Návrat sexsymbolov: Maštalír a Koleník budú opäť tasiť zbrane

08.11.2017, 15:00
Celebrity
Tomáš Maštalír a Ján Koleník ako akční chlapíci v špičkovej kondičke. Kriminálka Za sklom štartuje svoju druhú sériu.

​Kriminálka Za sklom z dielne televízie JOJ hlási návrat. Po úspešnej prvej sérii sa na televízne obrazovky dnes večer dostane druhá séria. A spolu s ňou sa vracajú aj elitní policajti Tibor a Noro, ktorých presvedčivo stvárňujú Tomáš MaštalírJán Koleník.

Tí stoja v ďalších ôsmych častiach proti sebe. Tibor odhaľuje pozadie organizovaného zločinu, tentokrát v podobe medzinárodného obchodu so zbraňami. Na pomoc dostane novú, na všetko odhodlanú parťáčku Hanu v podaní Zuzany Kanócz. Po úvodných nezhodách si k sebe nájdu cestu a budú si navzájom oporou, až po zásadný zlom, ktorý všetko zmení. Noro je totiž novou pravou rukou mafiána Slančíka a pre políciu často aj hlavným podozrivým.

V podsvetí prebieha boj o moc medzi Norom a novou postavou, Slančíkovým obľúbencom Rikym. Vždy, keď sa zdá, že polícia už má výsledok takmer na dosah, vyšetrovanie sa znova skomplikuje. Maxo preto požiada o pomoc Interpol.

Detailne premyslená kriminálka opäť ponúkne pohľad za sklo udalostí inšpirovaných skutočnosťou. Seriál nesľubuje len najkvalitnejších slovenských hercov, ale aj vizuálny zážitok, keďže mnohé scény obsahujú výbuchy, naháňačky v autách, postrelenie ľudí a podobne.

V druhej sérii uvidíte aj Táňu Pauhofovú, Jiřího Bartošku, Jána Jackuliaka, Milana Kňažka či Zuzanu Mauréry.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 01:56