Markíza
StoryEditor

Monika z Extrémnych premien: „Smiali sa mi, že mám brucho ako demižón."

08.11.2017, 10:00
Celebrity
Monika Večerková má s manželom štyri deti. Ako dokázala schudnúť 53 kíl, a pritom sa starať o deti aj o hospodárstvo okolo domu?

Televízna šou Extrémne premeny zažila jednu z najnáročnejších premien. Monika Večerková z Oravice totiž má na starosti štyri deti a hospodárstvo okolo domu. Chudnutie bolo preto pre ňu o to ťažšie a zo začiatku sa jej príliš nedarilo skĺbiť prísny tréningový režim, nový jedálniček a detské chute, ktoré sa zdravou stravou príliš nenadchýnali.

32-ročná Monika však ukázala nezlomnú vôľu a svojej šance na nový život sa už nepustila. Jej vytrvalosťou bol ohúrený aj kondičný tréner Maroš Molnár. Ten ju prišiel niekoľkokrát osobne povzbudiť, vymýšľal pre ňu nevšedné tréningy a ona sa pod jeho vedením menila z mesiaca na mesiac.

Výdatne jej pomáhal aj manžel, ktorý s ňou postupne začal pestovať pohybové aktivity. Dokonca sa spoločne s deťmi naučili lyžovať, Monika totiž predtým kvôli nadváhe nemohla dopnúť klipsne na lyžiarkach. „S manželom máme krásny vzťah, deti sú už tiež v počte, aký chceme. Manžel by bol tiež veľmi rád, keby sa mi podarilo schudnúť,“ vyznala sa ešte pred šou sympatická žena. Kvôli kilám navyše si už vytrpela svoje. „Keď som raz šla s manželom, nejakí chalani sa na zastávke začali nahlas smiať, že aký mám demižón,“ povedala. Počas premeny jej tiež akási „dobrá duša“ poslala nechutnú správu, kde sa pohoršovala nad jej výzorom. Moniku to však nezlomilo a na konci šou ukazovala ručička na váhe mínus 53 kíl.

Extrémne premeny sa o týždeň končia, čaká nás totiž posledný súťažiaci. Úspešný formát sa vráti až v roku 2019.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 01:56