Markíza
StoryEditor

Miriam z Extrémnych premien: „Už máme termín svadby."

29.10.2017, 10:00
Celebrity
Miriam Hogerová schudla takmer 50 kíl a v súčasnosti sa už pripravuje na svadbu snov. Vieme, kedy sa uskutoční.

​Pamätáte si na Miriam Hogerovú, ktorá v šou Extrémne premeny schudla takmer päťdesiat kíl? Pôvabná sestra na psychiatrickom oddelení si svoju váhu udržala a nedávno sa objavila v Teleráne, kde prišla motivovať tých, ktorí s chudnutím stále váhajú.

„Po pôrode mi zostali nejaké kilá navyše a potom prišla fáza, kedy som svoju váhu neriešila. Nebudem sa skrývať za výhovorky, no určite aj náročná práca bola jedným z dôvodov môjho priberania. Robím denné aj nočné služby, stres som kompenzovala sladkosťami, colou a prestala som si dávať pozor. Kilá sa nabaľovali a ja som ich prestala riešiť,“ rozhovorila sa o svojej obéznej minulosti.

„Mala som zdravotné problémy, zadýchavala som sa, nemala som kondičku. Váha ma obmedzovala aj keď som išla na prechádzku. Priateľ je štíhly, necítila som sa dobre, bol polovicou zo mňa. Povedala som si, že hranica veku je taká, že keď nezačnem robiť nič, pôjde to stále vyššie a vyššie.“

Dôležitú úlohu na jej ceste za vysnívanou postavou zohral aj priateľ Rasťo. „S jej mamou sme jej vždy nastavovali zrkadlo, nech s tým niečo robí, ale ona bola stotožnená s tým ako vyzerá. Až potom prišiel zlom, Extrémne premeny a museli sme ísť do toho,“ smial sa Rasťo.

Motiváciou jej bola aj vidina svadby a nadýchané svadobné šaty, okolo ktorých dovtedy len smutne prechádzala. Počas televízneho finále ju však Rasťo konečne požiadala o ruku. Kedy však bude svadba? „Pätnásť rokov som čakal na snubný prsteň.  Dúfam, že nebudem ďalších 15 čakať na svadbu,“ zabávala sa veselá Miriam, no vzápätí dvojica odhalila aj konkrétne plány. Veselica je naplánovaná na máj budúceho roka.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 01:54