Instagram / Eve Jobs
StoryEditor

Slávny otecko by bol pyšný! Z Eve Jobs vyrastá šikovná krásavica

25.10.2017, 15:00
Celebrity
Vizionár Steve Jobs zomrel pred šiestimi rokmi. Čas letí ako šíp a niekedy je ťažké uveriť, že medzi nami nie je už taký dlhý čas. Zakladateľ Apple nám tu však okrem skvelých nápadov zanechal aj štyri deti.

Na sociálnych sieťach je aktívna devätnásťročná Eve Jobs, ktorá má na Instagrame 20 000 fanúšikov. Ak by ste si však mysleli, že Eve zdedila po otcovi záľubu v technike a systémoch, budete prekvapení. Ona totiž našla svoje šťastie pri koňoch. Zúčastnila sa stoviek závodov po celom svete a vo svete dostihov je už známou a dôležitou postavou. Samu seba popisuje ako úplne nezávislú ženu, ktorá sa rozhodla sústrediť v živote na vášeň a od impéria ktoré vybudoval jej slávny otec, je na míle vzdialená.

Po strednej škole si dopriala rok pauzy a svoj čas trávi pri koňoch. Po jej boku stojí aj priateľ na úrovni. Zaľúbila sa totiž do Mexičana Eugenia Garzu Péreza, ktorý džokejom tak ako ona. Okrem toho je aj dedičom zakladateľa skupiny Visa, čo vôbec nie je zlé. Pozrite, ako si žije prominentná dievčina.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 02:48