Rádio Expres
StoryEditor

Wanda Hrycová: „Kade chodím tade dojčím."

15.10.2017, 12:36
Celebrity
Úspešná producentka Wanda Adamík Hrycová kombinuje áčkovú kariéru so starostlivosťou o tri malé deti. Ako sa jej to darí?

Producentka Wanda Adamík Hrycová žne úspech všade tam, kam sa pohne. Naposledy to bolo s filmom Čiara, ktorý si získal pozornosť divákov aj odborníkom. Vyspovedala ju aj Evita vo svojej talkshow Všetko čo som vždy chcela vedieť o..., ktorá sa vysiela na Rádiu Expres v nedeľu predpoludním.

S manželom Marekom vychovávajú troch malých synov, no zdá sa, že táto superžena zvláda všetko s ľahkosťou. Manžel jej však intenzívne pomáha. „Je nás toľko, že sa to nedá zvládnuť bez pomoci. Každú voľnú chvíľu trávi s rodinou,“ chváli Mareka.

Tri deti jej vraj stačia. „Všetko stíhame, zvládame. Na deťoch je super to, že sa vedia vzájomne zabaviť, starší už nepotrebujú nonstop asistenciu. Päťročný s dvojročným sú dobrá dvojka a čakám, kým ten najmenší dorastie k nim. Do dvoch rokov to musím intenzívne vydržať. Aj teraz v rádiu je tu so mnou. Kade chodím, tade dojčím, taká je pravda, už všetci kapitulovali. Mám to už zautomatizované a keď sedím s niekým novým, uvedomím si ten prekvapený pohľad. Ale keď je dieťa hladné a potrebuje piť, čo mám robiť? A tak sedíme v kaviarni, popíjame kávu a malý zas mliečko. Budujem mu imunitu a všetkých puritánov odstreľujem,“ zabávala sa Wanda u Evita.

Evita tiež závistlivo komentovala Wandin Facebook, na ktorom sa množia fotky vlastnoručne napečených koláčov. No realita je vraj celkom iná. „Občas sa mi podarí napiecť, ani nedeľné obedy nevarím. Väčšinou ideme od reštaurácie, lebo posledné čo chcem, je stáť pri sporáku a zabiť pol dňa tým, že budem vyvárať. Varenie nie je úplne moja silná stránka,“ priznala šikovná producentka.

Wanda a Evita Rádio Expres

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 09:33