Instagram / Linda Evangelista
StoryEditor

Kam sa podelo to dievča? Záhadné zmiznutie topmodelky

13.10.2017, 12:11
Celebrity
Keď sa nedávno stretli na jednom pódiu ikonické supermodelky 90. rokov, jedna výrazná tvár medzi nimi chýbala - Linda Evangelista.

Pri príležitosti 20. výročia smrti módneho návrhára Gianniho Versaceho sa na jednom pódiu nedávno stretli jeho múzy, supermodelky deväťdesiatych rokov. Počas šou znela z reproduktorov skladba Freedom Georgea Michaela a pred divákmi defilovali zvučné mená ako Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Carla Bruni a Helena Christensen. Nahodené v modeloch značky Versace vďaka ktorým vynikali ich stále dokonalé postavy.

No medzi nimi chýbala jedna dáma, ikonická modelka Linda Evangelista, ktorá mala v klipe Georgea Michaela výraznú rolu. Okamžite sa vynorili dohady o tejto nečakanej absencii. Odpoveďou je podľa denníka El País fotografia, ktorá sa paparacom podarila uloviť pred rokom. Zachytáva Lindu zaobalenú tukom a zanedbaným výzorom. Takmer nerozpoznateľnú. Ďalšie správy zas hovoria o tom, že 52 ročná modelka nemá dobré vzťahy so žiadnou z bývalých kolegýň, ani so samotnou Donatellou Versace.

Na svojom instagramovom profile fanúšikov príliš nezásobuje aktuálnymi fotografiami. V lete ju mali možnosť vidieť na snímke Annie Leibovitz, ktorá vznikla pri príležitosti 125. výročia magazínu Vogue a vyzerá tam skvelo.

A čo a vzťahu s ďalšimi hviezdami? Kanaďanka v tom má jasno. V júli na svoj profil zavesila fotku Gianniho Versaceho s odkazom „Stále veľmi chýbaš, navždy budeš v mojom srdci.“  A pridala aj zopár momentiek s Naomi Campbell, Helenou Christensen či Christy Turlington.

Je pravda, že zatiaľ, čo sa ostatné ikony 90. rokov zubami nechtami držia svojich nablýskaných zovňajškov a proti zubu času bojujú s vypätím všetkým síl, Linda by sa rozhodla pre prirodzenosť. Kedysi sa vyjadrila, že chce zostarnúť zábavnou formou, a že keby si dala niečo vylepšiť, isto by o tom porozprávala. Otázkou však nie je to, ako vyzerá alebo ako sa rozhodla dosiahnuť zrelý vek, ale to, či ju nepozvali len preto, lebo nevyzerá dokonale ako ostatné kolegyne. Určite by bolo dobré vidieť po boku vylepšených vyziabnutých päťdesiatničiek jednu ženu, ktorá je stále krásna a starne celkom prirodzene.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 22:05