Marianna Ďurianová v staničných predeloch TV Markíza
StoryEditor

Marianna Ďurianová - Tajomstvo jej dokonalého vzhľadu odhalené

09.10.2017, 15:00
Celebrity
Moderátorka Marianna Ďurianová miluje gumené cukríky, dokáže zjesť aj celý balíček. Priznáva však, že čerstvo po štyridsiatke na sebe aj ona vidí, že už nemôže zjesť úplne všetko, ako kedysi.

Evita má na rádiu Expres pravidelnú talkshow pod názvom Všetko čo som vždy chcela vedieť o... Pozýva si do nej zaujímavých hostí, ktorých sa vždy v nedeľu predpoludním pýta otázky priamo na telo. Jej pozvanie nedávno prijala aj bývalá televízna hviezda Marianna Ďurianová.

Tá sa Evite priznala, že nie je veľmi dobrá kuchárka. „Čo sa budem hrať, keď to tak nie je. Aj ma to mrzí trošku. Stále si tak hovorím, ako chodíme my k rodičom na dobrý nedeľný obed – kam to moje dieťa bude chodiť? Nebude si vedieť povedať, že sa ide najesť s rodinou na dobrý maminkin obed. Aj sa snažím, aj to skúšam, ale mi to príliš nejde. Jednoducho ma to nebaví. Keď jedlo nerobíš s láskou a netešíš sa z toho, asi to aj cítiť,“ povedala celkom otvorene. A zatiaľ čo slávnu mamu kuchyňa neláka, jej synček Romanko je pravý opak. „Z nepochopiteľných dôvodov má k vareniu veľmi blízky vzťah, už má tretiu detskú kuchynku, stále tam niečo mieša, varí, mixuje, baví ho to. Pochopil, že keď si nenavarí, tak sa nenaje. Dokonca vie rozbiť vajíčko to, že mu tam nikdy nepadne škrupinka,“ usmieva sa.

Romanka Marianna porodila v 34 rokoch a jeho prvé roky si poriadne užila. „Výhoda materstva v staršom veku je, že som už nemala o čo prísť. Kariéru som mala za sebou, užila som si život slobodnej ženy, ktorá cestovala po celom svete. Mala som 34, keď som otehotnela a ani jeden večer som nemala pocit, že by som chcela byť niekde inde. Po synovom narodení som sa neponáhľala hneď do práve. Do troch rokov som si ho užila 24 hodín denne a vôbec to neľutujem. Kojila som ho vyše roka a pol, bolo to super, aj bol zdravý, aj má dobrú imunitu,“ prezradila detaily.

Marianna sa na šoubiznisovom výslní zohrievala dlhé roky. Jej súkromný život plnil stránky všetkých časopisov, dokonca ju prezývali cisárovnou bulváru. Potom však z výslnia náhle odišla. Stabilitu v Televíznych novinách Markíze vymenila za nový projekt na JOJ, ktorý však nevyšiel a ona sa ocitla mimo hru. Chcela by sa do televízie ešte vrátiť? „Nemám špeciálne ambície, ale keby bol príležitosť spustiť projekt, ktorý bol naplánovaný, potešila by som sa. Bolo to kvalitne pripravené, malo to perspektívu. Ale keď nie, svet sa nezrúti. Ja som tak bola nastavená aj v Markíze, mňa tá práca veľmi bavila, spravodajsto mi sadlo, Paľo Rusko to dobre odhadol. Napriek tomu vo mne ostala pokora, vedela som, že pre mňa sa svet ani nezačína ani sa nekončí v Markíza. Možno práve vďaka tomu som prežila obdobie, kedy by sa mohlo zdať, že to je koniec, dno, z ktorého sa neodrazím. Nebola to až taká strašná facka, lebo som s tým vnútorne vždy počítala, že stať sa to môže,“ spomína na časy spred niekoľkých rokov. V súčasnosti je tvárou spravodajskej relácie na internete.

Marianna vyzerá fantasticky, zdá sa, že s vekom zreje do krásy. Rovnako, ako Evita, ktorá má po troch deťoch postavičku ako lusk a z tváre jej žiari sviežosť. V čom však tkvie tajomstvo Marianninho pôvabu? „Všetci mi hovorila, že po štyridsiatke začnem priberať a ja som im neverila. Predtým som jedla hocičo. No teraz, keď mám čerstvo po štyridsiatke, to vidím. Keď zjem viac ako treba, cítim to na oblečení. Asi teda mali pravdu, metabolizmus sa spomaľuje. No ja sa stravujem zdravo celý život, lebo mi to tak chdutí. Nemám rada ťažké mastné jedlá, vyprážané. Počúvam svoje telo a dám mu to, čo si pýta. Mám rada gumené cukríky a dokážem ich zjesť balík. A môj syn miluje surovú zeleninu, ovocie, neje chlieb, len keď ho donútim. Lebo to tak vidí – keď som ho kojila, vypustila som akékoľvke pečivo a odvtedy mi nechýba. Na raňajky si pripravujem strúhanú mrkvu s jablkom, orechmi, škoricou a hrozienkami. Malý má croissant s domácim jahodovým džemíkom alebo sladké pečivo. Okrem toho sa od roku 2011 venujem joge. Chodím na hatha jogu dvakrát do týždňa, občas si idem zabehať, hrám tenis, plávam, korčuľujem. K svojmu telu som celkom zodpovedná a ono mi to vracia,“ podelila sa o svoj životný štýl atraktívna moderátorka.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 12:02