Instagram/Evelynjefresh
StoryEditor

Známa komička Evelyn je štíhla ako nikdy pred tým. Môže za to Let's Dance?

09.10.2017, 14:00
Celebrity
O takomto tele sa jej ani nesnívalo. Evelyn sa netají tým, že do tanečnej súťaze prišla aj kvôli tomu, aby zhodila nejaký ten kilogram. A my jej tlieskame, vyzerá super!

Pred rokom a pol uverejnila na svojom Instagramovom profile tieto slová:

14. MAREC 2016
"Ok vieme že moje telo je ďaleko od dokonalosti a priemeru ale to neznamená, že nemám právo cítiť sa skvele! Neviem prečo sú všetci hotoví z tej uniformity! Každý sme iný a to je to krásne! Ja sa akceptujem a príímam pretože mám srdce a hlavu na správnom mieste, mám sa rada aj keď je to v dnešnej dobe obzvlášť ťažké... Hlavne preto, že každý súdi obal. Niekedy mám pocit, že ľudia kašlú na to, či je niekto dobrý a slušný! Je to dosť nefér a ťažké, ale v konečnom dôsledku to buduje vnútornú silu a tú človeku nikto nezoberie ???" 

Plnším krivkám však odzvonilo! Po tom, čo prijala Evelyn výzvu a stala sa súčasťou tanečnej show zhadzuje kilogrami z týždňa na týždeň a to doslova v priamom prenose!

Je naozaj odvážna, maká na sebe, nebojí sa dvíhačiek a púšťa sa do ťažkých pozícií, s ktorými majú problémy aj jej štíhlejšie súperky. Dokonca sme ju mali možnosť vidieť aj v minišatách a musíme povedať, že jej to pristane.

Viacerým ženám tak ide príkladom a potvrdzuje to, že tancom sa dá naozaj vyformovať postava. Vyzerá perfektne, má ešte väčší šmrnc a my jej za to úprimne tlieskame!

Evelyn máš na to, aby si túto súťaž vyhrala!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 13:28