Markíza
StoryEditor

Módna polícia z Let´s Dance: Celebrity ukázali partnerov

02.10.2017, 11:10
Celebrity
Známe tváre tancovali tance lásky na parkete, zatiaľ čo im ich polovičky držali palce v hľadisku. Nahliadnite do zákulisia veľkolepej šou.

​Nablýskaná markizácka tanečná šou Let´s Dance sa včera niesla v rytme lásky. Tancujúce celebrity pred kamerami odhalili svojich partnerov, rodičov i deti. Na večerný prenos do bratislavskej Incheby potom niektorí prišli po boku svojich lások. Pozrite, ako im to pristalo na parkete.

Adela a Viktor Vinczeovci

Adela vyzerá počas každého živého prenosu dokonale. Módna návrhárska Michaela Ľuptáková a stylistka Zuzana Kanisová ju majú za tie roky spolupráce už v oku a krásnymi šatami vždy trafia do čierneho. Perfektný je aj decentný mejkap. Odkedy Adela našla svoje šťastie po boku redaktora Viktora Vinczeho žiari spokojnosťou a on ju rád nechá po svojim boku vyniknúť.

Let´s Dance, Adela a Viktor Vinczeovci Markíza

Emma Drobná a Štěpán Urban

Títo dvaja našli svoje šťastie v speváckej šou ČeskoSlovensko hľadá SuperStar. Emma súťaž vyhrala a Štepán skončil hneď za ňou, na druhom mieste. Už dva roky však tvoria nerozlučnú dvojicu, ktorú spája vášeň pre hudbu, cestovanie a pohoda. Štěpán svoju polovičku chodí na prenosy pravidelne povzbudzovať. Sekne mu to aj v čiernom obleku, ktorý sa hodí k speváčkinmu tanečnému kostýmu.

Let´s Dance, Emma Drobná s priateľom Štěpánom Markíza

Kuly a Lucia Kollárovci

Kuly našiel lásku v náručí mladučkej vokalistky Lucie. Ich vzájomný cit bol natoľko silný, že sa líder Desmodu nakoniec rozviedol s prvou manželkou Danielou a oženil sa o dvadsať rokov mladšou speváčkou. Spoločne vychovávajú syna Christiana. Kulyho pred pár mesiacmi potrápili zdravotné ťažkosti, vďaka ktorým podstatne schudol. Dnes si preto môže dovoliť aj takýto nevšedný outift, ktorý mu neuveriteľne pristane. Lucia v nenápadných šatách pri ňom síce trochu zaniká, no spolu tvoria oku lahodiacu kombináciu.

Let´s Dance, Kuly s manželkou Luciou Markíza

Vladimír a Alena Kobielski

Herec Vladimír Kobielsky sa do vôd manželských a rodičovských vrhol pomerne mladý, vďaka čomu má dnes už väčšie deti. Mnaželku Alenu vždy s láskou spomína a rád ju berie do spoločnosti. Sympatická brunetka na televízny prenos zvolila žiarivé červeno - biele šaty s dĺžkou pod kolená a štýlové sandáliky, ktoré z nej razom vyčarili elegantnú dámu. Spoločnosť im v Inchebe robila aj dcérka Klára.

Let´s Dance, Vladimír Kobielsky s manželkou Markíza

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 11:51