Instagram / Lolo Ta Bella
StoryEditor

Megaprsia v sedemnástich. Česká fanatička sa pýši osmičkami

28.09.2017, 11:00
Celebrity
Gabriel Jiráčková posiela pozdrav so zabandážovanými prednosťami priamo z nemocnice.

V Čechách majú v mori bizarných celebrít jednu, ktorá všetkých prekonáva. Len sedemnásťročná Gabriel Jiráčková si totiž zaumienila, že bude živou bábikou Barbie. Našla sa v plastických operáciách a je so sebou mimoriadne spokojná.

Nedávno sa do rúk plastického chirurga zverila opäť. Tentokrát si nechala zväčšiť prsia a dnes sa pýši gigantickými osmičkami. Fanúšikom poslala fotku priamo z nemocnice, na ktorej vidieť jej nové zabandážované poprsie.

„Fyzicky mi príliš dobre nie je, ale na druhej strane to nie je také hrozné, ako som čakala. Myslela som si, že budem vyslovene mŕtva. Teraz už moje nové prsia prijímam celkom dobre, ale keď som po prvýkrát vstávala, bol to problém. Musela som sa prevaliť cez bok, podoprieť sa. Bolo to, ako keby som tam mala zavesené vrecko,“ povedala tesne po operácii pre server Koule.cz.

Na jej chudučkom tele budú nové vnady vyzerať značne umelo a neprirodzene, ale to je zjavne to, o čo tejto mladučkej fanatičke ide. Do bábiky Barbie má však ďaleko, nakoľko tá sa megaprsiami nikdy nepýšila...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 01:49