Instagram / Stella Banderas Griffith
StoryEditor

Zúfalý boj o anonymitu. Táto dcéra slávnych rodičov po obdive netúži

27.09.2017, 15:00
Celebrity
Má všetky predpoklady na to, aby bola hviezdou. Slávni rodičia, krásna tvár aj žiarivá mladosť. No ona nič z toho nechce.

Je dcérou hollywoodskej divy Melanie Griffith a španielskeho herca Antonia Banderasa. Jej nevlastnou sestrou je dráždivá herečka Dakota Johnson a babičkou bola múza Alfreda Hitchcocka Tippi Hedren. Zdá sa teda, že krásnej Stelle del Carmen stačí iba kývnuť prstom a môže vstúpiť do sveta modelingu či umelcov.

No ona o nič z toho podľa denníka El País nemá záujem. Stella totiž pred pár dňami oslávila 21. narodeniny a je poctivou študentkou umenia na jednej z kalifornských univerzít. Vyzerá to tak, že sa plánuje zdržiavať ďaleko od fotografov a kamier a zo všetkého najviac túži po anonymite.

Preč sú časy, keď sa toto nenápadné dievčatko z času na čas objavovalo po boku slávnych rodičov. Dnes je z nej mladá nezávislá žena, ako ktorákoľvek iná v jej veku. Útržky z jej života máte možnosť vidieť na Instagrame, kde sa občas podeli s nejakou fotografiou. Nepublikuje veľa, no každá snímka vzbudí rozruch. Ako napríklad tá letná v bikinách. Alebo záber s priateľom, ktorý na sieť zavesila jej mama a napísala k nemu ´Skutočná láska.´ Potom zas svetlo sveta uzreli momentky z módnej prehliadky Gucci po boku Salmy Hayek a v súčasnosti sa kde – tu objavia fotky z univerzitných žúrov. Na svoje profily si ich zavesia Stelline spolužiačky z univerzity.

A tak fanúšikovia tejto nenápadnej dcéry celebrít na vlatné oči vidia celkom obyčajný život – Stella na cestách, po boku priateľa, so psom či v univerzitnom kampuse obkolesená kamarátkami zo sesterstva Kappa Kappa Gamma, do ktorého patrí.

Stella je vraj dobrá študentka, hĺbavá slečna, so záujmom o literatúru, poéziu aj film. Tí, ktorí ju poznajú, tvrdia, že je to zrelé dievča, ktoré má veľmi blízko k obom rodičom. Vyzerá to však tak, že sa v tomto jablko zakotúľalo poriadne ďaleko a na striebornom plátne ju žiariť tak skoro neuvidíme.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 16:56