Patrik Švajda a Zlatica Puškárová v relácii Televízne noviny
StoryEditor

Zlatica sa do práce naplno nevracia. Tajomný odkaz na sociálnej sieti

25.09.2017, 13:00
Celebrity
Zlatica Švajdová Puškárová síce včera odmoderovala Televízne noviny, no do pracovného kolotoča sa po hlave nevrhá.

Zlatica Švajdová Puškárová si ešte stále užíva materskú dovolenku so svojím druhorodeným synom Adamom Jaroslavom. Ten sa na svet vypýtal začiatkom mája a pôvabná moderátorka v tom mala od začiatku jasno. Napriek zákulisným rečiam o tom, že sa bude na svoje miesto v Televíznych novinách ponáhľať, si zaumienila chvíle s bábätkom vychutnať naplno.

Cez leto zbalila kufre a za sebou nechala ruch hlavného mesta. S deťmi si totiž užívala na chate a o návrate pre kamery absolútne neuvažovala.

Diváci preto zostali prekvapení v nedeľu večer, keď sa ostrieľaná novinárka objavila v Televíznych novinách po boku manžela Patrika Švajdu. Unáhlené závery však z jedného večera robiť netreba, samotná Zlatica totiž na svojom instagramovom profile tajomne naznačila, že sa do práce ešte naplno nevracia.

„Všetkým veľmi-preveľmi ďakujem za množstvo krásnych správ a SMS. Ste úžasní a prajní, veľmi som si to moderátorsky užil. Ďakujem kolegovcom za prijatie, viem prečo sa v Markíze cítim jednoducho doma a manželíkovi ďakujem za najväčšiu podporu. Som novinárkou telom aj dušou, ale ešte sa do práce naplno nevraciam,“ odkázala fanúšikom, ktorí si tak na dvojnásobnú maminu budú ešte musieť počkať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 18:28