Instagram / Rumourbus
StoryEditor

Pravda o manželstve Janet Jackson: Vzťah plný nátlaku a útokov

14.09.2017, 15:00
Celebrity
Brat známej speváčky Randy prehovoril o nátlaku, ktorý musela po boku katarského milionára znášať.

​Pamätáte si ešte na šokujúce zábery speváčky Janet Jackson zahalenej od hlavy po päty v šedivom habite? Fanúšikovia dovtedy výstrednej divy, ktorá sa bez zábran producírovala v tesných outfitoch, lapali po dychu. Za radikálnou zmenou štýlu obliekania bol jej vtedajší manžel, katarský multimilionár Wissam Al Mana. Janet kompletne prestavala svoj šatník a vzdialila sa aj od vlastnej rodiny. Prílišná kontrola zo strany manžela však nakoniec spôsobila, že v apríli v zúfalstve podala žiadosť o rozvod.

Teraz prehovoril jej brat Steven Randall Randy Jackson a bývalého manžela veru nešetril. „Bol to vzťah plný nátlaku a zneužívania,“ povedal podľa denníka El País.

„Zažila veľa bolesti. Janet si musela počas rozvodu prejsť ťažkými chvíľkami. Všetci sme nimi museli prejsť.“ Nehovorí to len preto, čo všetko jeho sestra musela zniesť, ale aj preto, že keď sa rozviedli, stali sa zároveň rodičmi. Malý Eissa sa totiž narodil v januári. „V tom vzťahu panoval verbálny nátlak a ona sa cítila ako väzeň vo svojom vlastnom dome. Žiadna žena, a už dupľom nie tehotná, si nezaslúži, aby ju niekto každý deň nazýval štetkou. Podobných situácií bolo kopec,“ odhaľuje. Podľa Randyho sa útoky nikdy nezmenili na fyzické, on však cítil, že sestra potrebuje jeho podporu. „Povedal som jej: ´Musíš s ku mne presťahovať, alebo prídem ja za tebou a nastane peklo´.“

Po rozvode nastal boj o dieťa. Podľa zdrojov blízkych speváčke jej vraj bohatý magnát dal 500 miliónov dolárov. Aj keď už spolu nežijú, Randy hovorí, že Al Mana neustále vyhľadáva hádky.  „Obaja sa starajú o malého. Dovolí jej, aby s ňou malý cestoval, ale aj tak je to neustále napádanie.“ Pre časopis People povedal, že nemá rád pranie špinavej bielizne na verejnosti, ale občas pomôže trošku transparentnosti. „Diabol sa ukrýva v temnote,“ dodal významne.

Janet bola za Wissama vydatá päť rokov. Zdroje blízke speváčke hovoria, že sa počas tých rokov všemožne pokúšala prispôsobiť jeho kultúre. „Bola to pre ňu výzva, mnohokrát sa cítila zradená manželom. Kultúrne rozdiely medzi nimi boli ešte priepastnejšie po narodení malého. Obaja totiž pochádzajú z rozdielnych svetov,“ zhrnuli dôvody, pre ktoré sa rozprávkový vzťah časom celkom rozpadol.

Umelkyňa sa po rozvode vrátila na pódiá, ktoré opustila, keď sa pokúšala vytvoriť rodinu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 16:44