Nela Pocisková seriáli Búrlivé víno. Foto: MarkízaMarkíza
StoryEditor

Veľký návrat Nely Pociskovej! „Mám zimomriavky aj slzy v očiach."

13.09.2017, 12:00
Celebrity
Už čoskoro ju opäť uvidíte na doskách, ktoré znamenajú svet.

​Obľúbená herečka a speváčka Nela Pocisková hlási návrat na scénu! Doteraz sa naplno venovala úlohe matky svojho maličkého synčeka Hektora. Materské povinnosti ju napĺňali a ona si v rozhovoroch nový rozmer svojho života nevedela vynachváliť.

Jej verní fanúšikovia sa však koncom mesiaca dočkajú Nelinho návratu na dosky, ktoré znamenajú svet. Na Novú scénu sa totiž vracia muzikál Rómeo a Júlia. „Museli sme ho z repertoáru vysadiť z licenčných dôvodov. Jednoducho nám vypršala licencia,“ vysvetlila dôvody zmiznutia obľúbeného titulu riaditeľka divadla Ingrid Fašiangová.

Nela sa tak v titulnej úlohe Júlie opäť zverí režisérovi Jánovi Ďurovčíkovi. „Prípravy sú v mojom prípade veľmi zaujímavé. Pri vreskote môjho malého syna sa snažím opakovať si pesničky. Volala som Petrovi a Marke, ktorí majú na starosti choreografiu, či mi vedia dať tréning, lebo si nepamätám ani jeden krok. No dúfam, že za tých pár oprašovačiek sa mi to podarí obnoviť a predvedieme pred divákmi skvelý výkon,“ povedala očividne nabudená Nela, pre ktorú je Rómeo a Júlia srdcovou záležitosťou.

Dokonca až takou, že si ho pred pár dňami púšťala na DVD a hneď potom písala SMS Ďurovčíkovi ospevujúc krásy tohto titulu. „Mala som zimomriavky aj slzy v očiach. Je to nesmrteľný príbeh. Bola som unesená, nadšená, je to komplex hereckej, tanečnej a speváckej stránky. Teším sa, že sa vracia na scénu, tento projekt si to zaslúži. Škoda, že ho nebudeme hrať častejšie, ale lepšie niečo ako nič,“ dodáva spokojne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 19:37