Instagram / Tomáš Bezdeda
StoryEditor

Opäť zamilovaný? Tomáš Bezdeda o svojej vysnívanej žene

12.09.2017, 11:00
Celebrity
Spevák Tomáš Bezdeda hľadanie ideálnej krásky nevzdáva.

Sympatický spevák Tomáš Bezdeda je už nejaký ten rok sám. Hľadanie tej pravej však nevzdáva a siete neúnavne rozhadzuje naďalej. Vždy keď sa po jeho boku zjaví nejaká dáma, médiá ju okamžite pasujú do úlohy novej priateľky.

Situácia sa však možno čoskoro zmení. Aj keď raz už nebudeš vládať, tak ťa ponesiem aj na rukách. Ráno spolu vždy vstávať, prstom ti kresliť jemne na chrbát. Že si nádherná, viac ako anjel v tvári, že si viac ako len tá, do ktorej som sa zbláznil,“ spieva v novej skladbe Kým ťa mám, ktorú si sám otextoval.

Hudbu majú na svedomí Tomáš Zubák, Peter GrausMarián Kachút. „Veľmi sa mi tá spolupráca páčila, sú to skvelí muzikanti a ľudia. Dali sme dokopy skladbu, ktorá je samozrejme o tom najkrajšom - o žene,“ priznáva pre náš web spokojný Tomáš, ktorý včera vypustil do sveta aj videoklip.

No aj keď je text viac ako sugestívny a vyzerá byť napísaný pre konkrétnu dámu, opak ja pravdou. „Nemám ženu, ale vysnívanú môžem mať, nie? Aspoň nech vie, ako veľmi ju budem mať rád,“ prezrádza Tomáš Bezdeda.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 10:56