Instagram / Boris Pršo
StoryEditor

Známy markizák leží v kóme. Reakcia Evity hovorí za všetko

05.09.2017, 11:30
Celebrity
Obľúbený markizácky redaktor Boris Pršo (34) leží v kóme v jednej z bratislavských nemocníc. Počas sobotnej generálky tanečnej šou Let´s Dance totiž skolaboval. V týchto dňoch bojuje tento šikovný chlapík o život, lekári mu diagnostikovali krvácanie do mozgu.

​​„Borisa poznám už roky, vlastne od začiatku jeho profesionálnej kariéry, keď stál ako redaktor za reláciami v Markíze. Je to veselý chalan, optimistický, kreatívny, napokon, aj pre Evita Magazín urobil niekoľko rozhovorov so svetovými celebritami. Pár týždňov dozadu sme sa stretli za mikrofónom v rádiu Expres a veselo pokecali aj o jeho „račkovaní“, aj o prúseroch pri rozhovoroch s hviezdnymi hercami, aj o tom, ako bol paralyzovaný, keď osobne stretol Madonnu. Prečítajte si kúsok toho rozhovoru a spolu s nami mu držte palce, aby bol čo najskôr v plnej poľnej,“ hovorí Evita, ktorú správa o Pršovom vážnom stave mimoriadne zasiahla.

Evita si Borisa pozvala do svojej relácie Všetko čo som vždy chcela vedieť o, ktorú pravidelne vysiela rádio Expres. S Pršom sa totiž pozná dlhé roky, ešte z čias, keď sa len nenápadne pohyboval v zákulisí Telerána. Odvtedy prešlo viac ako desať rokov a z Borisa sa stal jeden z pilierov televízie. Okrem práce redaktora má na starosti aj dramaturgiu a scenáre ku kľúčovým programom, ako napríklad Tvoja tvár znie povedome či Let´s Dane. „Poďakujem režisérovi Pepe Majeskému, ktorý povedal ´poď.´ Mňa to vždy veľmi bavilo a on bol ten, ktorý ma zavolala. Začali sme Tvojou tvárou a teraz sme na Let´s Dance. Kedysi som sám tancoval a mám napozerané všetky britské epizódy,“ prezradil Evite.

Tú zaujímalo aj ráčkovanie, ktoré sa stalo jeho poznávacím znamením. U logopéda bol neúspešne niekoľkokrát. S návštevami odborníka začínal už v detstve. „Bol som ten papuľnatý chalan, ktorý vytiahol ľudí z histórie, ktorí všetci ráčkovali, na čele s Havlom, a povedal som, že keď to nepotreboval prezident, ja to tiež nepotrebujem,“ zabával sa Boris, ktorý pôvodne neplánoval hviezdiť pred kamerou. „Najskôr som bol divákom Telerána, potom som tam chcel pracovať. Bavilo ma ho dramaturgicky vytvárať. Až sa raz mala preberať téma, o ktorej som najviac vedel ja. Mysleli sme si, že ľudia si budú všímať viac obsah a nie to, ako poviem dobré ráno. Opak bol pravdou!“

„Ráčkujem od detstva, všetky narážky teda chodili počas celého detstva. Nie je to pre mňa nová informácia, keď mi niekto povie, že ráčkujem. Keď teda niekto napísal na mňa, že račkujem, nevadilo mi to. No prišlo pár komentárov na sociálnych sieťach, že čí som syn a tak. Každý, kto je na očiach verejnosti bráni svoju rodinu - vtedy som bol nahnevaný a zabolelo ma to. No ja nečítam správy, do Televíznych novín by som sa nepostavil, ale v rámci šoubiznisu ľudia prežijú, že nejaké meno nepoviem celkom presne,“ vysvetlil.

Boris má na svojom konte aj rozhovory so svetovými celebritami. Vyspovedal Seala, Liama Neesona, Eddieho Redmaynea, Gal Gadot, Jamieho Olivera, Willa Smitha či Cameron Diaz. Evite prezradil aj svoje tajné triky, ako hviezdu svetového formátu zaujať. „Dôležité je, čo si oblečieš. Na rozhovor k premiére filmu Magic Mike som prišiel v bielom obleku. Channing Tatum zostal na mne visieť a nevedel čo s tým. Hovorí mi: ´Biely oblek.´ A ja mu hovorím, že si pripadám ako Morgan Freeman v posledných piatich filmoch. Vtedy sa odpálil tak, že sme nemohli 5 minút nakrúcať, tak sa smial. To je výborný začiatok.“ V Karlových Varoch sa zas na filmovom festivale objavil v bielom smokingu a čiernych nohaviciach. Herec Casey Affleck sa obliekol rovnako, a tak vyzerali ako dojičky. „Začali sme sa smiať a bolo vybavené,“ dodáva Boris.

Boris, držíme Ti palce! Veríme, že sa z toho pozbieraš a budeš opäť hviezdiť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 07:31