Twilight Productions
StoryEditor

Pamätáte si na tohto sexi upíra? Neskutočná zmena po rokoch

04.09.2017, 16:00
Celebrity
Upírska sága Twilight mala premiéru pre deviatimi rokmi. Z fešáka Jaspera je dnes niekto celkom iný. Úloha otca dvoch detí mu pristane.

Aj upíri dozrievajú! Teda aspoň tí beznádejne romantickí zo sladkastej ságy Twilight, ktorá valcovala naše kiná pred niekoľkými rokmi. Nech dvihne ruku tá, ktorá sa aspoň potajomky nedojala pri scénach odhodlaného upíra Edwarda s dramaticky vyčesanými vlasmi a krehkej smrteľníčky Belly.

Okrem týchto dvoch však diváčky zaujal aj dlhovlasý tajomný upír Jasper, ktorého presvedčivo stvárnil herec Jackson Rathbone. Od premiéry prvej časti ságy uplynulo už deväť rokov a tento fešák vyzerá celkom inak.

Rodený Singapurčan Jackson sa okrem úlohy Jaspera preslávil aj rolou Sokku v snímke Posledný vládca vetra. Na svojom konte má ešte zopár titulov, no jeho vášňou je aj kapela 100 Monkeys, ktorej sa s nasadením venuje.

Práve počas turné so svojou skupinou sa zoznámil so Sheilou Hafsadi, tanečnicou burlesky, do ktorej sa okamžite zamiloval. Spoločne spolu vychováva syna Monroa Jacksona a dcérku Presley Bowie. Pozrite, ako mu pristane úloha spokojného otca rodiny.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 08:49