markíza
StoryEditor

Pozrite si zaujímavé páry Let´s Dance. Tancovať uvidíte bucľatú Evelyn aj nohatú Hantuchovú

31.08.2017, 11:00
Celebrity
Milovníčky tanca, krásnych kostýmov a hlavne celebrít, máte sa na čo tešiť! V nedeľu 3. septembra štartuje markizácka šou Let´s Dance. Kto je v nej bude tancovať?

V tejto sezóne prinesú tvorcovia slovenskej verzie televíznej šou niekoľko noviniek: "Tento formát bol aj v minulosti veľmi úspešný, my ho nejdeme meniť kompletne, ideme stavať na tom, čo fungovalo a na tom, čo bolo dobré, formát prispôsobíme roku 2017," uviedol režisér a kreatívny producent šou Pepe Majeský.

 

Budú zmeny

Novú sériu Let's Dance však ozvláštnia moderné prvky. "Všetky vystúpenia budú výpravnejšie, nebude to len párový tanec ako v minulosti. Do niektorých skladieb sa budú pridávať company dancers - na parkete bude viac tanečníkov, budeme používať viac rekvizít," prezradil Majeský.

Novinkou budú napríklad tematické večery. Napríklad počas "movie night" budú súťažiaci tancovať na filmové melódie, k tomu budú prispôsobené kostýmy aj scéna.

O titul kráľa a kráľovnej tanečného parketu zabojuje jedenásť párov zložených z profesionálnych tanečníkov a osobností slovenského šoubiznisu. Šiestou sériou Let's Dance bude sprevádzať osvedčená moderátorská dvojica Adela Vinczeová a Martin "Pyco" Rausch pod vedením režiséra Pepe Majeského.

Kto zasadne v porote?

Výkony tanečných párov bude opäť hodnotiť profesionálna porota, do ktorej zasadne choreograf Ján Ďurovčík, trénerka a profesionálna tanečníčka spoločenských tancov Tatiana Drexler. Druhý raz si kreslo porotkyne vyskúša herečka a víťazka prvej série súťaže Zuzana Fialová. Štvoricu porotcov uzatvára prezident Slovenského zväzu tanečného športu a riaditeľ tanečnej školy Petr Horáček.

A kto bude tancovať?

Tento rok bol výber tanečných dvojíc naozaj dôsledný a originálny - tak, aby sa bolo skutočne na čo pozerať.

V predchádzajúcich sériách sa už stalo, že medzi tanečnými pármi sa vyvinul aj ľúbostný vzťah. Bude tomu tak aj teraz? Kto bude tancovať s kým? Pozrite si našu galériu!

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:34