instagram/amywinehouse
StoryEditor

10 vecí, ktoré ste nevedeli o Amy Winehouse

31.07.2017, 12:02
Celebrity
Pred pár dňami to bolo 6 rokov, čo zomrela anglická speváčka, dnes už legenda, Amy Winehouse. Pozná ju každý, jej zjav je totiž ikonický a ešte slávnejšou sa stala po svojej smrti.

Jedného dňa sa na hudobnej scéne objavila hviezda, ktorá však o chvíľu predčasne zhasla. Svojim zjavom, štýlom a nezameniteľným hlasom sa aj za tak krátku dobu stala legendou, o ktorej sa bude už navždy hovoriť a toto „fluidum“ má v sebe iba zopár vyvolených umelcov. Zaujímavé je, že slávnou nechcela byť nikdy. To, čo sa okolo nej začalo diať, jednoducho nezvládla.

Jej život bol plný škandálov, drog, zatknutí... žila ako pravá rocková hviezda: sex, drogy, rock´n´roll. A práve tie drogy sa jej stali osudnými! Dodnes sa špekuluje, či zomrela na predávkovanie, alebo preto, že sa snažila odvyknúť si a drogy vysadila veľmi rýchlo. Taktiež sa špekuluje, že v čase úmrtia bola tehotná.

Amy nechcela nič iné, len spievať. Raz sa vyjadrila, že keby sa stala veľmi slávnou, zošalela by z toho. Vtedy ešte netušila, že táto veta sa stala proroctvom.

Nosila výstredné očné  linky, bola celá potetovaná (tetovaní v skutočnosti bolo len 11, za to však veľkých), na hlave nosila obrovský drdol a takto si ju asi bude pamätať každý a navždy.

Trpela mnohými psychickými poruchami, depresiami a hlbokým smútkom, slabou vôľou. Práve vďaka tomu však vedela dať do hudby nezameniteľné emócie. A preto, že svoje emócie nevedia títo ľudia zvládať, siahajú po drogách či liekoch. Keby však takí neboli, na svete by asi boli dlhšie, no takú hudbu by pre nás zrejme nikdy nevytvorili. Niektorí ľudia sa asi narodia preto aby prišli, zmenili svet (aj ten hudobný) a potom odišli. Amy rozhodne patrí medzi nich.

Pozrite si našu galériu a prečítajte si ďalšie veci, ktoré ste o Amy Winehouse určite nevedeli!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 00:28