Instagram/billiejoesbird
StoryEditor

Páči sa vám dcéra Johnyho Deppa a Vanessy Paradis? Jej zmiešané gény sú zaujímavé!

31.07.2017, 14:00
Celebrity
Veľa slávnych dcér má jednoducho šťastie. Majú totiž predurčený úspešný život speváčok, herečiek či modeliek. Jednou z nich je aj Lily - Rose Melody Depp (18). Dcéra slávneho herca Johnyho Deppa a herečky, speváčky a modelky Vanessy Paradis.

Lily-Rose je "zmiešanina" oboch svojich slávnych rodičov, aj keď ju zvyknú viac porovnávať s mamou. Výraz a určité črty však rozhodne zdedila aj po otcovi. Navyše, po svojich rodičoch zdedila okrem krásy a šarmu aj veľký talent, vďaka čomu sa jej rozbieha naozaj slušná kariéra.

​Nakoľko je jej otec Američan a matka Francúzka, Lily-Rose má americko-francúzske občianstvo a dokonale ovláda oba jazyky. I napriek tomu, že si jej rodičia v časoch, keď tvorili pár veľmi strážili súkromie a dokonca odmietli predať fotografie svojej prvorodenej dcéry médiám za veľké peniaze, Lily-Rose sláve nakoniec neunikla. Už teraz, aj keď má len 18 rokov je z nej úspešná modelka a celkom sa jej darí rozbiehať aj hereckú kariéru. Najskôr to skúšala cez rodičov, keď si zahrala v maminom klipe a potom si "vydupala" rolu vo filme Yoga Hosers po boku slávneho otca. Takže ani snaha oboch rodičov držať Lily-Rose od svetiel reflektorov čo najdlhšie, nepomohla. Napríklad, po boku slávnej Natalie Portman si zahrala minulý rok vo filme Planetárium úlohu jej sestry.

Pozornosť médií začala mladá Lily-Rose pútať vo svojich pätnástich rokoch, keď sa spolu s mamou objavovala na rôznych akciách zo sveta módy. Už vtedy si ľudia z "brandže" všimli, že z malého dievčatka vyrástla krásna veľká slečna. Kvôli povolaniu modelky bola však viackrát kritizovaná za svoju naozaj neprimerane chudú postavu.

Jej rodičia, Johny Depp a Vanessa Paradis tvorili šťastný pár 14 rokov a okrem Lily-Rose majú spolu aj mladšieho syna, Johna Christhopera III. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 02:33