Evita magazín
StoryEditor

Vianočný bazár chalaňov. Známi herci robia správnu vec

08.12.2016, 11:00
Životný štýl
Najväčší televízni sympaťáci už sedem rokov robia fantastickú vec. Vianočný bazár chalaňov je skvelý štvordňový happening, kde sa stretne kopa kamarátov a dobrých ľudí. Kde staré veci dostanú šancu na nový život. A kde vyzbierané peniaze pomôžu menej šťastným ľuďom splniť si sny a zažiť nezabudnuteľné veci.

Viete ako vznikol Vianočný bazár chalaňov a čím sa inšpirovali?
„Inšpirovali sme sa kamarátmi z Prahy – Táňou Vilhelmovou, Aňou Geislerovou a Petrom Butkom, ktorí si povedali, že radi žúrujú, milujú bazáre a skĺbili to tak, že pri tom vyzbierali peniaze a pomáhali ľuďom. S tým sme sa veľmi rýchlo stotožnili a preniesli sme na Slovensko,“ vysvetľujú chalani začiatky Vianočného bazára.

A tak sa už siedmy rok v polovici decembra bratislavský V-klub na Námestí SNP mení na obrovský veselý bazár, kde sa zbiera, draží, predáva a všeličo koštuje. Na štvrtý deň to všetci pekne oslávia veľkým koncertom. Zarobené peniaze potom putujú na starostlivo vyberané charitatívne projekty. Šesť ročníkov bol súčasťou bazára aj herec Juraj Kemka. Tento rok ho chalani pripravili v trojici. ROBO JAKAB, LUKÁŠ LATINÁK A MARIÁN MIEZGA.

O chalaňoch z Vianočného bazára píšeme aj v decembrovom čísle 12/2016. Môžete sa v ňom dozvedieť viac o ich bazáre, ako funguje, na aké projekty poputujú vyzbierané peniaze, aké najväčšie unikáty dostali a kto bude vystupovať na ich Vianočnom žúre :).

www.vianocnybazarchalanov.sk Evita magazín

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 00:27