StoryEditor

Takto sa modelky pripravovali na najväčšiu módnu šou Victoria´s Secret

13.11.2015, 14:00
Životný štýl
Myslíte si, že byť modelkou je hračka?

Najkrajšie manekýnky sveta, ktoré predvádzajú spodnú bielizeň pre Victoria´s Secret, majú genetické predpoklady na štíhle telá, ale aj tak na sebe musia tvrdo makať. Do posilňovne alebo telocvične vyrážajú aj trikrát denne, ako píše idnes.cz.

Alessandra Ambrosio


Alessandra Ambrosio (34) nedá dopustiť na jogu, pred veľkou prehliadkou ju doplnila hodinami barre baletu. Modelky samozrejme dbajú aj na správnu životosprávu, pred prehliadkou spí deväť hodín denne a úplne sa vyhýbajú alkoholu.

     
Gigi Hadidová


Gigi Hadidová sa udržuje v kondícii vďaka boxe, na hodinu so svojim súkromným trénerom si pokojne privstane o šiestej hodine ráno. Pred tohtoročnou prehliadkou vraj cvičila až trikrát denne a veľmi málo jedla, zo svojho debutu pre preslávenú firmu so spodnou bielizňou mala obavy.

Barre balet je medzi modelkami populárnou metódou, vďaka ktorej získajú štíhle a pevné nohy, ale aj správne držanie tela a elegantné pohyby. Barre je vo francúzštine madlo, za ktoré sa baletky pridŕžajú pred zrkadlom pri tréningu, cviky na ňom sú potom skvelé na fyzičku, flexibilitu i silu. K tréningom boxu si ho pridáva aj dvadsaťročná Gigi Hadidová. V popisku fotky dodáva, že síce nie je žiadna balerína, ale robí, čo môže.

       
Lais Ribeirová


Dvadsaťpäťročná Lais Ribeirová sa svojim fanúšikom na Instagrame tiež pochválila časom stráveným v posilňovni s medicinbalom. Medzi ďalšie obľúbené cvičenia modeliek patrí aj pilates a kettleball.

      
Behati Prinsloo


Plank alebo pozícia dosky je šampiónom medzi cvikmi na ploché bruško. Modelka Behati Prinsloo na fotografii zo svojich sociálnych sietí cvičí s manželom Adamom Levinom, ktorý je zároveň aj jej trénerom.

      
Izabel Goulartová


Tridsaťjedenročná Izabel Goulartová pracuje pre Victoria´s Secret od roku 2005. Za svoje perfektne ploché brucho vďačí okrem zdravej stravy i intenzívnemu tréningu svalov trupu.

      
Candice Swanepoelová


Juhoafrická kráska Candice Swanepoelová si obľúbila akrobaciu v šatkách, ktorá je veľmi náročná na fyzičku i silné svaly. Spolu s kolegyňami tento rok zdieľa s fanúšikmi zábery zo svojich tréningov a vyzýva ich k tomu, aby tiež začali cvičiť a starať sa o seba.

            
Josephine Skiverová


Modelka Josephine Skiverová zveruje svoju prípravu osobnému trénerovi, svojim fanúšikom potom poslala po Instagramu pozdrav z lana v telocvični.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 01:51