Kondičný tréner Tomáš Mihálik v relácii Elementy ženy.
StoryEditor

Relácia ELEMENTY ženy: Tréner Tomáš Mihálik o silovom tréningu, čo s boľavým chrbátom a veriť influencerom?

03.05.2024, 14:55
Životný štýl

Web svetevity.sk vám prináša novú reláciu Elementy ženy, kde si môžete pozrieť inšpiratívne rozhovory s mnohými odborníkmi. Témy, ktoré vás zaujímajú každý deň. Dostanete odpovede na otázky, ktoré si dlhodobo pokladáte. V tejto časti sme sa rozprávali s profesionálnym kondičným trénerom Tomášom Mihálikom o mentálnom nastavení, najčastejších chybách pri cvičení a na čo sa klienti vyhovárajú. Je lepšie investovať do osobného tréningu, alebo si predplatiť online cvičenie?

Poznáte to aj vy? Začnem od zajtra, nemám čas, zacvičím si doma pri youtube, alebo dám desaťminútový mega rýchly kruhový tréning a niečo som pre seba spravil? Nič z toho nie je dobré.

Začať musíte mentálnym nastavením. Myslieť dopredu: „Prídu k nám do centra ľudia až, keď ich niečo bolí. A myslia si, že to vyriešime, za pár týždňov,“ hovorí o častom probléme, s ktorým sa stretáva. Málokto totiž myslí v horizonte niekoľkých rokov. Iba v takom prípade sa dá vyhnúť bolestiam kolien či krížov. Zachraňovať tieto problémy na poslednú chvíľu je to najhoršie čo ľudia robia. Pred rokmi za ním prišla aj moderátorka Adela Vinczeová, ktorá tiež riešila bolesti chrbta. Začala však systematicky.

  • Prečo nemáme cvičiť s influencermi?
  • Prečo je dobré mať pohybovú misku váh?
  • Ako sa zbaviť bolesti?
  • Aké máme všetci výhovorky?

Odpovede aj na tieto otázky nájdete vo VIDEO rozhovore 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 10:59