Evita Ladies Weekend
StoryEditor

Chystá sa úžasný dámsky víkend s Evitou. Pozrite, aký program je naplánovaný!

10.05.2023, 12:32
Životný štýl

Zažite ladies weekend s Evitou a kopou skvelých báb. Program plný zábavy a rôznych aktivít v krásnom prostredí. Toto vás čaká ak sa zúčastníte pobytu s Evitou Urbaníkovou.

Evita Ladies Weekend sa uskutoční 2-4. júna v Tatrách. V krásnom prostredí Kontakt Wellness hotela, v náručí prírody. Ženy prevedie programom Evita Urbaníková, moderovať bude Vlado Varecha. Ráno sa začne energickým cvičením, môžete si zajazdiť na autách Hyundai, čaká vás grilovačka a babská beauty chvíľka. Môžete sa nechať nalíčiť od kozmetiky Kvitok. Večer bude odpálená babská zábava. V sobotu príde ako hosť večera herečka Zuzka Šebová, s ktorou sa budete môcť porozprávať na rôzne témy..

PIATOK

Uvítanie vo veľkom štýle! Zoznámime sa na príjemnej večeri a spolu zabavíme na welcome párty. Večerom nás prevedie obľúbený moderátor z Európy 2, Vlado Varecha.

SOBOTA

Do nového dňa nás naštartuje River park dance school akademy. V tento deň si spolu dobre pokecáme pri kávičke, užijeme beauty chvíľku s prírodnou kozmetikou Kvitok, šéfkuchár hotela nás pohostí na dobrej grilovačke, a nebude chýbať ani relax vo vychýrenom wellness. A čo by to bol za víkend bez darčekov! My vieme, že už teraz sa môžete tešiť na hodnotné ceny v tombole! A to hlavné ešte len príde. O poriadnu dávku zábavy sa postará Evita so špeciálnym hosťom, Zuzkou Šebovou!

NEDEĽA

Dobrý vibe zo sobotného večera bude pokračovať a to ranným cvičením v nedeľu. Spravíme si spoločnú chvíľku a nabité energiou privítame nový pracovný týždeň.

 

Ceny pobytu je 329 eur bez DPH. Na pobyt si môžete uplatniť rekreačný poukaz.

 

Prihláste sa tu:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 12:02