Vďaka virtuálne realite si užijete poriadnu zábavu.dreamstime
StoryEditor

Hľadáte originálny darček na Valentína? Darujte zážitok na ktorý vaša láska len tak nezabudne

13.02.2023, 15:00
Životný štýl

Sviatok zamilovaných vám dáva príležitosť obdarovať tých, ktorých máte radi originálnym darčekom. Ak nemáte žiadny nápad na materiálny darček, alebo nie ste jeho priaznivcom, obdarujte svoju polovičku zážitkom. Užijete si spoločný čas a zažite neopakovateľné chvíle, na ktoré budete ešte dlho spomínať. Pokiaľ je váš partner akčný typ, bude to trefa do čierneho.

Kto povedal, že k Valentínovi patria len kvety či dobrá čokoláda? Čas je predsa komodita, ktorá je oveľa vzácnejšia, tak ho svojej láske darujte a poriadne sa popri tom zabavte!

Virtuálna realita

Prekvapte svojho partnera zážitkom, na ktorý len tak nezabudne. Zoberte ho na virtuálnu realitu, kde počas niekoľký minút zažijete to, čo ešte nikdy predtým. Môže sa pozrieť z výšky mrakodrapu, plávať so žralokmi či zvádzať boj so zombíkmi. Vo virtuálne realite môžete precestovať celý svet. Behom niekoľkých minút sa tak môžete práve počas Valentína ocitnúť aj v najromantickejšom meste sveta – v Paríži, alebo sa v priebehu pár sekúnd premiestniť do exotiky. Tento zážitok bude pre vás oboch nezabudnuteľný.

Zážitková večera

Čo tak opustiť svoju kuchyňu a tentokrát nechať všetko na profesionálov, ktorí vám pripravia tip – top večeru? Na rozdiel od klasickej reštaurácie, kde si jedlo vyberáte sami, to v tomto prípade šéf kuchár urobí za vás a dokonale vám zladí celé menu od predjedla až po dezert a navyše vám k nemu dopasuje tak alkoholické, alebo nealkoholické nápoje.

image

Degustačné menu poteší vás oboch.

pexels
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. máj 2024 05:02