Pozrite sa, ktoré celebrity sa umiestnili v rebríčku najkrajších žien a mužov sveta.instagram/kimkardashian
StoryEditor

Toto je rebríček najkrajších žien a mužov sveta za rok 2022: Neuveríte, kto obsadil najvyššie priečky

10.01.2023, 07:00
Životný štýl

Štandardy krásy sú v každej časti sveta iné. Kým niekto je pre vás veľmi príťažlivý, iný si môže myslieť presný opak. Tak či onak, ako každý rok, tak aj tento sa po internete začal šíriť rebríček top 10 najkrajších žien a mužov. Pozrite sa, ktoré priečky sú stálicami a ktoré naopak prekvapením.

Niekto za najdokonalejšie považuje pery, iný krivky, žiarivý úsmev či veľké oči. Síce je ťažké vyjadriť, čo je ideál krásy, no existujú nejaké štandardy, na základe ktorých sa krása určuje. Práve vďaka nim bol zostavený rebríček 10 najkrajších žien a mužov na sveta za rok 2022. Kto je vašim favoritom alebo favoritkou?

  1. Jodie Comer

Na prvom mieste sa umiestnila britská herečka, ktorej tvár je podľa zlatého pomeru súmerná na 94,52 %. Poznať ju môžete najmä z filmov Star Wars, Na muške, Opatrovateľka Sarah alebo Doktorka Fosterová.

  1. Zendaya

Presnosť tváre veľmi obľúbenej herečky a modelky je 94,37 %. Okrem rebríčka krásy sa v roku 2022 dostala dokonca aj do tabuľky 100 najvplyvnejších ľudí sveta. Je známa z filmov ako Euphoria, Dune, The Greatest Showman alebo Spider-Man.

  1. Bella Hadid

Táto americká supermodelka má podľa zlatého rezu súmernosť tváre 94,35 %. Poznať ju môžete predovšetkým z módnych mól, obálok najznámejších časopisov a kampaní značiek ako Versace, Fendi či Dior.

  1. Beyoncé

Súmernosť tváre speváčky, herečky a skladateľky Beyoncé je 92,44 %. Patrí k najvplyvnejším hudobníčkam 21. storočia a je vzorom dokonalosti, príťažlivosti a krásy pre mnohé ženy po celom svete.

  1.  Ariana Grande

S 91,81 % sa v rebríčku najkrajších žien objavila aj americká speváčka a herečka Ariana Grande. Za svoje najpopulárnejšie piesne získala niekoľko ocenení, vrátane American Music Awards.

  1. Taylor Swift

Na šiestej priečke s 91,64 % sa umiestnila speváčka a skladateľka Taylor Swift. Je známa najmä svojím mnohostranným talentom a jedinečným štýlom písania piesní.

  1. Jourdan Dunn

Táto britská modelka získala 91,39 %. Okrem značky Maybelline New York spolupracovala aj so spoločnosťami ako je H&M, Burberry, DNKY, Marcus či Gap.

  1. Kim Kardashian

Kim Kardashian ako mediálne známa osobnosť získala 91,28 %. Poznať ju môžete zo sociálnych sietí, obálok časopisov alebo seriálu klan Kardashians.

  1. Deepika Padukone

36-ročná bollywoodska herečka získala podľa zlatého rezu 91,22 %. Patrí medzi najlepšie platené herečky v Indii a prostredníctvom svojej nadácie sa snaží šíriť povedomie o duševnom zdraví.

  1.  HoYeon Jung

Desiata priečka patrí juhokórejskej modelke a herečke, ktorá získala hodnotenie 89,63 %. Známa je predovšetkým zo seriálu Squid Games.

 

Rebríček najkrajších mužov sveta si môžete pozrieť na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. máj 2024 15:38