StoryEditor

Akú sú trendy v líčení na Štedrý deň i na oslavu Silvestra?

18.12.2015, 13:45
Životný štýl
Tohtoročné trendy v líčení na oslavy Vianoc a konca roka sa jednoznačne nesú na klasickej vlne.

Nosia sa výrazne tmavé dymové oči, sexy červené pery a zľahka trblietavá pokožka. Výsledok má pôsobiť elegantne a luxusne. Pomôžu kvalitné líčidlá z limitovaných kolekcií, s ktorými sa nalíčite jednoducho a precízne, ako píše idnes.cz.

Zimná kolekcia líčenia známych značiek priamo nadväzuje na jesenné trendy, ktoré sa vo veľkom nechali inšpirovať klasickým make-upom elegantných Francúzok a slávnych krások zlatej éry Hollywoodu. Čierne linky, zvýraznené obočie, dymové vytieňované viečka a červené pery patria k nevyhnutnostiam aj na konci tohto roka.

Nechajte sa inšpirovať aktuálnymi trendmi pre slávnostné chvíle, ktoré vám rozhodne pristanú.

Klasika v trblietavom háve


Podľa popredných vizážistov budete na oslavy Vianoc a príchodu nového roka potrebovať výrazné odtiene červenej a tiež veľa čiernej, tmavohnedej a šedej. Nebojte sa kombinácie dymových odtieňov a červených pier. V umelom svetle vyzerá výrazné líčenie inak ako počas dňa.

Rovnaké to je aj s trblietkami, ktoré na bežné denné nosenie nebývajú najlepším nápadom, na večer sa však uplatňujú výborne. V aktuálnych kolekciách nájdete tradičné odtiene zvýraznené ľahkým strieborným leskom, ktorý celkový vzhľad decentne rozžiari do dokonalosti.

Paletky, ktoré stoja za to


Rovnako ako jeseň i zima so sebou prináša rad limitovaných paletiek, ktoré rozhodne stoja za zváženie. Všetky farby v nich určite uplatníte po celú zimu i na jar, obsahujú nositeľné očné tiene aj farby na pery v elegantných odtieňoch.

Ich krásne obaly sa navyše budú pekne vynímať na každom kozmetickom stolíku a zmestia sa aj do kabelky. S ich pomocou tak ľahko môžete meniť vzhľad počas dňa, čo je veľmi praktické.

Rozjasňujúci púder pre dokonalú pokožku


Rozjasňujúce púdre hrajú v zimných kolekciách veľmi zásadnú úlohu. Nájdete ich v mnohých rôznych textúrach, takže si vyberiete ten ideálny pre svoj typ pleti. Stavte na kvalitu. Renomované značky používajú najjemnejšie pigmenty a trblietky, takže výsledok vyzerá prirodzene a zvodne, nie lacno.

Hitom sú chladné odtiene púdrov ladené do strieborna v kombinácii s decentným ružovým nádychom. Použite vhodný štetec, ktorým nanášajte malé množstvo na lícne kosti, spánky, nadočnicové oblúky a nevynechajte ani dekolt a ramená, ktorým ľahký poprašok rozjasňujúceho púdru dodá mladistvú žiaru.

Výrazné dymové líčenie očí v šedej, hnedej a čiernej


Dymové líčenie očí prakticky nevychádza z módy, v rôznych podobách ho nájdete každú sezónu. Tohtoročnú zimu vizážisti vsádzajú na klasické, výrazné odtiene čiernej, šedej a hnedej, ktoré dostávajú rovnako ako púdre trblietavý nádych.

Nebojte sa temných farieb, v umelom osvetlení vyzerajú veľmi elegantne. Ak si na čiernu a antracitovú netrúfate, skúste trblietavé telové odtiene s nádychom do zlata.

Zmyselné pery v elegantných tónoch červenej


Zimné trendy v líčení sú všetko, len nie decentné a nenápadné. K výraznému líčeniu očí sa nosia neprehliadnuteľné pery v elegantných červených odtieňoch. Textúru si vyberte podľa toho, či si pery výrazne líčite častejšie, alebo vôbec. Nenáročné je nosenie farebného lesku na pery, ktorý nie je tak intenzívny ako klasický hydratačný rúž.

Najdlhšie na perách vydržia tekuté rúže s vysokým podielom pigmentov. V zimných kolekciách nájdete tradičné odtiene červenej s chladnými podtónmi i sýtou vínovou farbou.

Noblesné nechty v tmavočervenej a trblietavej striebornej


Líčenie na slávnostné príležitosti sa samozrejme nezaobíde bez čerstvej manikúry. Oblečte končeky svojich prstov do tmavočervenej, alebo naopak trblietavej striebornej farby. Výber záleží na vás. Oba trendy majú niečo do seba.

Noblesnejšie samozrejme vyznieva červená. Trblietavé laky na nechty avšak práve teraz vyzerajú mimoriadne efektne. Červené nechty sa hodia kamkoľvek, k akémukoľvek štýlu oblečenia, v každom veku.

Výrazne trblietavý lak zase nemusíte tak často opravovať, práve výrazný podiel trblietok zaručuje dlhotrvajúci efekt.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. máj 2024 04:32