StoryEditor

Nepotrebujem nohy, aby som sa cítila sexy, tvrdí modelka

24.09.2015, 19:00
Životný štýl
"Žiadne nohy, žiadne limity," je heslom mladej Američanky Kanye Sesserovej (23), ktorá sa narodila bez dolných končatín.

Odmietla ostať len na vozíku a vymenila ho za skateboard, surf alebo monoski. Krásna športovkyňa sa tiež stala modelkou a predvádza dokonca i bielizeň ako uvádza idnes.cz.

Sesserová ukazuje, že aj bez nôh môže byť žena sexi. Dostala lukratívnu zákazku na predvádzanie spodnej bielizne a zarába si tým v prepočte 24-tisíc korún denne.

Aj takto vyzerá krása


V modelingu nie je Kanya žiadna začiatočníčka. Pre športové značky predvádza už od pätnástich rokov a natočila reklamy pre Nike alebo Billabong.

"Fotila som hlavne športovú módu, ale keď som bola staršia, začala som fotiť aj spodnú bielizeň. Je to pre mňa zábava a ukazujem tým ľuďom svoj príbeh - som iná a to je sexy. Nepotrebujem nohy, aby som sa cítila sexy. Som rada, že si tým zarobím peniaze a ešte ukážem ľuďom, ako môže vyzerať krása, " hovorí.

Sesserovú adoptovala americká rodina, keď jej bolo päť. Našli ju v thajskom sirotinci a odviezli do amerického Oregonu. Odmalička nemala rada vozík, takže sa pohybovala hlavne na skateboarde a chodila po rukách.

Vypracovala si ruky a prepadla športu. Práve trénuje na monoski na zimnú paraolympiádu 2018. Pred niekoľkými mesiacmi si našla aj priateľa Briana. Ten sa stal jej najväčším fanúšikom. "Brian je úžasný, vo všetkom ma podporuje. Nedávno ma videl prvýkrát ako modelku a povedal, že to bolo nádherné a jedinečné, " opísala Kanya.

Svojím príbehom chce inšpirovať ostatné, takže občas robí aj motivačné kurzy a rozhodla sa opísať svoj život v knihe. Vyjsť by mala budúci rok.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. máj 2024 02:45