Na trhu sú rôzne metódy predlžovania vlasov.
StoryEditor

Plánujete si predĺžiť či zahustiť vlasy? Takéto sú možnosti a aj švindle výmyselníkov čo vyťahujú peniaze!

22.11.2022, 11:11
Zdravie

Profesionálny kaderník Tomáš Burda objasnil pre Svet Evity možnosti nadpájania vlasov. Aké sú metódy a na čo by sa klientky nemali dať nachytať. V tomto prípade jednoznačne platí, čo je lacné smrdí podvodom. Šmelinári dokážu predať hocičo. Kúpite si vlasy, ktoré sú krásne a lesklé, ale po prvom umytí zistíte, že ide o veľký prúser!

Podľa čoho by sme si mala žena vyberať, komu sa zveriť do rúk ak si chce dať predĺžiť vlasy?

Určite si overiť typ salónu. Niekedy ani fotky na Instagrame nemusia zaručiť kvalitu salónu. Určite musia mať certifikát.

Aké sú dnes na trhu možnosti nadpájania?

Tipov systémov je nekonečno. Dnes je strašne veľa možností. Ale najdostupnejšie a najšetrnejšie sú nadpájania za studena. Najnovšie sú vychytené tape in pásky. Robí sa to za studena, ľahko sa nahadzujú aj zhadzujú. Takže v kresle nepresedíte pol dňa. Sú to pásky, na ktorých je silikón a lepšia sa o tenké pramene vašich vlasov. Skvele zahustia. Raz toľko ako keratín či eurolocky či mikroringy. Strašne veľa však robí kvalita vlasov.

Nechcem zhadzovať žiadnu metódu, ale nakoľko nadpájam dlhé roky, tak môj názor je, že doba sa posúva ale ja osobne som za techniky za studena ako je tape in, s ktorou pracujme najviac. Hlavne najmenej ničí vlasy ako nadpájanie za tepla. Ale sto ľudí, sto chutí.

Podľa čoho si má žena vyberať vlasy, aby boli kvalitné.

Salón by mal byť na túto službu certifikovanú a kaderník by mal odporučiť najvhodnejší typ. Ja presadzujem dodávateľov čo majú európske vlasy. Tie nadpojené vlasy totiž musia štruktúrou sadnúť do klientkiných. Keďže my máme väčšinou tenké a jemné nedá sa to porovnávať s ruskými či ázijskými. Ruské a indické sú najmenej kvalitné. Ale ak je klientka čo má hustý a tvrdý vlas, tam zas nemôžeme dať európsky. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 19:27