Muži na vás milujú rafinované strihy.dreamstime
StoryEditor

Za sexi oblečenie považujú muži kúsky, o ktorých ste zrejme netušili. Nosíte ich aj vy?

24.02.2024, 08:00
Vzťahy

Stojíte pred zrkadlom a váhate či sa v tomto outfite budete svojmu partnerovi páčiť? Možno si myslíte, že sexi blúzka, či mini šaty sú hotovou pastvou pre jeho oči, no pravda je taká, že mužom sa páči aj iné, než len vyzývavé oblečenie.

Rafinovanými kúskami určite oslovíte mužské pokolenie viac, než prvoplánovým oblečením.

Elegancia

Muži priznali, že sa im páči, keď sú ženy elegantne oblečené. Pokojne to môže byť aj pánsky štýl, ktorý doplnia niečím ženským. Nohavicový kostým doplnený o lodičky na vysokom opätku a tiež ženské doplnky v podobe náhrdelníka, alebo len výraznejší mejkap, ku ktorému neodmysliteľne patrí červený rúž.

Voľné tričká

Aj po byte by ste mali chodiť upravené. Na tom sa muži jednoznačne zhodujú. Nemajú vraj pri tom na mysli mejkap a účes ako od kaderníka, ale nech jednoducho nevyzeráte tak, že vaše vlasy hrebeň nevideli ani z diaľky. To, čo však na vás majú radi sú voľné tričká. Ak si navyše uchmatnete to jeho, páči sa mu to o to viac. Okrem toho, ak pod nim nemáte podprsenku, je to jedno plus navyše.

Legíny

Na legíny zabudnite. Páčia sa len veľmi malému percentu mužov. Podľa nich je to odev, ktorý by ste mali nosiť len vtedy keď idete športovať. Ale, jednoznačne hlasujú za to, aby ste nosili rifle. Najmä tie, ktoré pekne obopnú váš zadok. Rovnako sa im páčia krátke šortky, no tu nezabúdajú podotknúť, že by ich mali nosiť najmä tie dámy, ktoré majú aj pekné štíhle nohy.

image

Mužov vie upútať aj to, ak vám dobre sedia obyčajné rifle.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 13:19