Svadobý veľtrh je miesto kde nájdete všetko a so zľavou.marek pinter
StoryEditor

Chystá sa Svadobný veľtrh. Nevesty nájdu krásne šaty, obrúčky, svadobné dekorácie i tipy na tortu

07.02.2024, 15:00
Vzťahy

Už tento víkend sa bude v Bratislave konať veľkolepý Svadobný veľtrh. Je to skvelá príležitosť zoznámiť sa s novou svadobnou ponukou a načerpať inšpirácie. Veľtrh vám dáva možnosť vybaviť veľa vecí na jednom mieste, zoznámiť sa s najnovšími trendmi a pozrieť si nápady na vlastnú svadbu a hostinu, ako aj využiť odborné poradenstvo. Chystá sa aj v Banskej Bystrici!

Svadobný veľtrh je miestom, kde môžete svadbu preskúmať všetkými zmyslami: zrakom, hmatom, čuchom, chuťou, sluchom.

Nemali by ste si ho nechať ujsť pri plánovaní najdôležitejšej oslavy vo svojom živote. Pri prechádzkach uličkami narazíte na množstvo atraktívnych ponúk a príležitostí, ktoré vystavovatelia pripravili špeciálne pre deň veľtrhu. Zľavy v stánkoch môžu dosiahnuť až 50%, čo umožňuje ušetriť pomerne veľa peňazí.

Toto komplexné podujatie spája desiatky vystavovateľov pod jednou strechou a ponúka rôzne svadobné služby, od snubných prsteňov a svadobných šiat až po výzdobu miestností a hudbu. Práve tu majú budúce nevesty šancu nájsť produkty svojich snov a budúci manželia možno dostanú odpoveď na otázku, ktorá ich trápi: „kravata alebo motýlik?“. Buďte nezabudnuteľný pár v deň D.!

BRATISLAVA – Národný futbalový štadión Tehelné pole

10. – 11.2.2024

10,00 - 18,00h

Čo NEmôžete získať online?

Na Svadobnom veľtrhu svadobčania hľadajú to, čo cez internet určite nezískajú, teda rozhovory z očí do očí a priamy kontakt. Nepochybnou výhodou je možnosť stretnúť sa s ľuďmi, ktorým môžete zveriť organizáciu vašej svadby. Odovzdanie kontroly niekomu inému je často spojené s veľkým stresom a vyžaduje si istú dávku dôvery, preto v rámci veľtrhu vytvárame príležitosť na vzájomnú výmenu nápadov a vízií.

Účasť na podujatí je skvelou príležitosťou vizualizovať si svoje prvotné plány, overiť si predstavy alebo jednoducho naplánovať oslavu na základe inšpirácií, s ktorými sa stretnete. Takáto akcia má úplne iný rozmer ako prehliadanie produktov v katalógoch alebo na weboch. Počas veľtrhu môžete konfrontovať katalógové fotografie s realitou - vidieť výtvory na modeloch a ohmatať si materiál, ohodnotiť spracovanie výrobku a dokonca si vyskúšať svadobné jedlá.

Pýtate sa aké sú svadobné trendy na tento rok? Aj túto odpoveď pre vás veľtrh má!

Nevesty, ktoré plánujú svadbu v tomto roku sa môžu naozaj vyšantiť. V móde sú najrôznejšie štýly svadobných šiat.

Volány a netradičné rukávy

Nikdy v histórii svadobných šiat nebolo tak veľa spôsobov a možností prekrývania ramien a rúk ako je tomu teraz. Dlhé rukávy až po prsty, volániky, balónky, rukavičkové rukávy. S takýmito šatami sa bude nevesta cítiť naozaj výnimočne. Netradičný rukáv jej dodá trošku extravagancie a jedinečnosti. 

Hladké materiály bez zdobenia

Do hry sa vrátili minimalistické hladké šaty bez zdobenia. Obľúbené materiály sú organza, mikádo, satén, mušelín, šifón, spandex, crep či georgette.

Mini

Na Slovensku sa našlo len minimum odvážnych neviest, ktoré si vybrali krátke svadobné šaty. Ladia krásne s rukavičkami, plášťami alebo odnímateľnými vlečkami. Ak sa vám mini svadobné šaty páčia, ale na svadbe chcete mať skôr dlhé šaty, môžete si ich vybrať ako popolnočné.

Boho 

Čoraz viac sa nevesty vydávajú pod holým nebom, na pláži alebo na iných krásnych miestach. Boho šaty sú pre svadbu vonku ako stvorené – sú ľahké, hravé a ľahko zbaliteľné do kufra.

Štvorcové a rovné výstrihy

Krásne tvarujú dekolt. Pristanú skoro všetkým typom postáv.

Stojačiy

Pristanú nevestám s dlhým krkom.

3D kvety a listy

3D kvietky a lístočky sa používajú aj v kombinácii s čipkou, nádherné sú však i na ligotavých či hladkých materiáloch.

"off shoulders"

Odhalené ramená zjemňujú a pôsobia veľmi romanticky. Pristane to skoro všetkým ženám.

image

Trendy v tomto roku prinášajú mnoho možností.

marek pinter

Ligotavé prvky

Ligotať sa môžu celé šaty alebo len časť z nich. Rok 2024 miluje všetky ligotavé čipky, trblietavé tyly a flitrované, perličkové, korálkové materiály.

BOLERKÁ, PLÁŠTE, ODNÍMATEĽNÉ VLEČKY, ROZPARKY sú tiež in

Program Svadobného veľtrhu v sobotu 10.2.2024 nájdete na stránke svadobnyveltrh.sk

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 08:04