Fjällräven
StoryEditor

Vianočné darčeky od Fjällräven, ktoré vašich blízkych zahrejú nielen pri srdci

19.12.2022, 00:00
PR Články

Vianoce sú už za rohom, a to znamená, že je najvyšší čas vybrať darčeky pre svojich blízkych, alebo tiež porozmýšľať o tom, čo si tento rok prajete nájsť pod stromčekom vy. Aby sme vám rozhodovanie trochu uľahčili, máme pre vás niekoľko tipov na praktické a hlavne funkčné darčeky od značky Fjällräven, s ktorými rozhodne nesiahnete vedľa.

Övik Knit Roller Neck W

Roláková verzia obľúbeného svetra Övik Knit Sweater. Tento nádherný kúsok s klasickým vzorom a vynikajúcimi termoregulačnými vlastnosťami je vyrobený z mäkkej, eticky získanej vlny a skvele sa hodí ako izolačná stredná vrstva pod softshellovú bundu. Keď je vonku trochu teplejšie, viete ho využiť v štýlovej kombinácii s páperovou vestou. Produkt je dostupný v dámskom prevedení. Odporúčaná maloobchodná cena: 199,99 eur. 

image
Fjällräven
image
Fjällräven

Övik Cable Knit Roller Neck W

Príjemný pletený sveter s klasickým vrkočovým vzorom na prednej strane sa hodí ako stredná vrstva na výlety v chladnom jesennom a zimnom počasí, či už do mesta, alebo do prírody. Mäkké vlnené vlákna odvádzajú vlhkosť a zahrejú, aj keď sú mokré. Vďaka voľnejšiemu, mierne predĺženému strihu sa sveter skvele hodí aj k legínam. Produkt je dostupný v dámskom prevedení. Odporúčaná maloobchodná cena: 229,99 eur. 

image
Fjällräven
image
Fjällräven

Övik Roller Neck Sweater M

Pohodlný, hrejivý sveter je vyrobený z mäkkej, eticky získanej vlny a výborne vás zahreje počas chladných zimných dní. Skvele sa hodí nielen na prechádzky prírodou, ale aj do mesta a do práce. Produkt je dostupný v pánskom prevedení. Odporúčaná maloobchodná cena: 199,99 eur. 

image
Fjällräven
image
Fjällräven

Övik Knit Cardigan W

Existuje len málo vecí, ktoré v chladnom počasí dokážu prekonať hrejivosť a mäkkosť pleteného vlneného svetra. Výnimkou je však dobre upletený vlnený kardigán z eticky získanej jahňacej vlny s dohľadateľným pôvodom. Kardigán je ideálny pre každého, kto dokáže oceniť jednoduchú reguláciu tepla. Produkt je dostupný v dámskom prevedení. Odporúčaná maloobchodná cena: 189,99 eur.

image
Fjällräven
image
Fjällräven

Övik Zip Cardigan Knit M

Pohodlný, teplý sveter z príjemného polopriliehavého úpletu, ktorý dobre izoluje, je pružný a ľahko sa v ňom pohybuje, je vyrobený z mäkkej, eticky získanej vlny s výstužou G-1000 Silent Eco na lakťoch a otvoroch vreciek. Svoje využitie nájde po celý rok, či už na rybárčenie, lov alebo len tak na prechádzky prírodou. Produkt je dostupný v pánskom prevedení. Odporúčaná maloobchodná cena: 259,9 eur. 

image
Fjällräven
image
Fjällräven

1960 Logo Headband

Rebrovaná čelenka z mäkkej, poddajnej zmesi vlny merino a polyestru je skvelou alternatívou čiapky do miernejších zimných dní – zohreje uši a zároveň Vám v nej nebude príliš horúco. Táto čelenka nadchne každého, kto má rád minimalistické a zároveň funkčné doplnky. Odporúčaná maloobchodná cena: 39,99 eur. 

image
Fjällräven
image
Fjällräven

Kånken No.2 Black Hip Pack

Praktickú ľadvinku z materiálu G-1000 HeavyDuty Eco s koženými detailmi ocení každý, kto chce mať na cestách svoje nevyhnutnosti stále pri sebe. Taška má hlavnú priehradku s vnútorným vreckom a kľúčenkou a ďalšie dve vrecká na zips vpredu a vzadu. Stačí ju vziať a vyraziť. Odporúčaná maloobchodná cena: 79,9 eur. 

image
Fjällräven

Kånken

Ikonický batoh Kånken je obľúbeným spoločníkom na cesty aj všedné dni. Jeho majitelia v ňom nosia takmer všetko, od veľkolepých plánov po obyčajnú krabičku s obedom. Batoh je dostupný v mnohých farebných prevedeniach, ku ktorým v tohtoročnej kolekcii na jeseň a zimu pribudlo niekoľko nových odtieňov. Odporúčaná maloobchodná cena: 94,99 eur. 

image
Fjällräven
image
Fjällräven

Všetky produkty sú dostupné v kamenných predajniach SportRysy a na webe www.sportrysy.sk

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 08:19