Lenovo
StoryEditor

Ideálny notebook na cestovanie: čo všetko by mal mať?

07.07.2022, 00:00
PR Články

Ak hľadáte laptop, ktorý vás bude sprevádzať na cestách, treba zohľadniť viacero faktorov. Práve v tejto situácii si začnete naplno uvedomovať, ktoré vlastnosti sú v prípade notebooku naozaj dôležité.

S ľahkosťou kamkoľvek

Používate svoj notebook často mimo svojej domácnosti? Celková váha zariadenia sa skutočne prejaví až vtedy, keď s ním často manipulujeme. Navyše pri ceste vlakom alebo lietadlom veľmi oceníme kompaktné rozmery, ktoré nám umožnia pracovať aj „za jazdy“. Vďaka optimálnej veľkosti a hmotnosti už od 1,4 kilogramu, je notebook Lenovo Yoga Slim 7 ideálnou voľbou pre produktívne dni v pohybe.

image
Lenovo

Štýl aj výkon? Dá sa to!

Ak chcete štýlový notebook s dobrý výkonom, s Yoga Slim 7 nemusíte robiť kompromisy. Na výber máte prevedenie v jemne fialovej alebo decentnej sivej farbe. K sivej variácii môžete zvoliť aj textilný kryt, ktorý je pekný na pohľad a príjemný na dotyk. Pod „kapotou“ sa skrýva procesor Intel 11. generácie s grafikou Intel® Iris® Xe. A tak všetko čo robíte, bude rýchlejšie. Okamžité otváranie aplikácií je samozrejmosť, pričom notebook nespomalí, ani keď je otvorených viac programov. Navyše, s kvalitným chladením ostáva stále tichý.

image
Lenovo

Dôležitá konektivita

Určite netreba zabúdať na možnosti prepojenia s inými zariadeniami. Tenké a ľahké notebooky málokedy disponujú dostatočným množstvom vstupov, ako napríklad HDMI na prepojenie s externou obrazovkou či dokonca klasickým USB portom. To však nie je prípad notebooku Yoga Slim 7. Ten aj napriek tenkému dizajnu disponuje všetkými dôležitými vstupmi na pripojenie, takže vás nič nezaskočí.

image
Lenovo

Zábava, ktorá nekončí

V prípade, že cez notebook radi pozeráte seriály či filmy, z audiovizuálneho zážitku, aký ponúka Yoga Slim 7 ostanete ohromení. S technológiou HDR, inšpirovanou technológiou používanou v kinách, si spolu s Dolby Vision™ v kombinácii s 3D zvukom predných reproduktorov Dolby Atmos®, užijete zábavu na maximum. Tá nekončí ani vtedy, keď sa notebook vybije, pretože Yoga Slim 7 nabijete na polovicu už za 30 minút. Kompletne nabitý vydrží v prevádzke až 14 hodín. Ak vás zaujali vyššie uvedené vlastnosti, určite vyskúšajte notebook Lenovo Yoga Slim 7.

image
Lenovo
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 02:59