Vrásky nás trápia väčšinu života.
StoryEditor

Tento typ kolagénových nití úspešne bojuje proti vráskam. Efekt je okamžitý!

03.11.2022, 12:48
Krása a móda

Bohužiaľ, kolagén sa z našej pleti začína vytrácať po dvadsiatom piatom roku života. Je to skoro, že? Mnohé sa snažíme spomaliť stárnutie ako sa dá. Na trhu je široká ponuka estetických pomôcok. Tieto nite patria medzi účinné zbrane.

Tešia sa stále väčšej obľube. na trhu je dnes množstvo vychytávok ako si ubrať roky a dodať pleti sviežosť. Technika kolagénových nití DS V-LINE je prirodzená a neinvazívna cesta k dokonalosti. Ako telu vlastný štrukturálny proteín, kolagén zabezpečuje pevnosť v ťahu nášho spojivového tkaniva a možno ho nájsť kdekoľvek v tele, kde je dôležitá elasticita a pevnosť. 

V ľudskom tele je kolagén najbežnejšou bielkovinou, ktorá tvorí viac ako 30 % celkovej hmotnosti všetkých bielkovín „Aplikácia kolagénových nití špeciálne vyvinutou technikou podporuje napnutie pokožky priložením kolagénových nití a ich vstrebaním do pokožky. Kožná bariéra sa tak môže dlhodobo posilňovať a tiež sa odďaľuje proces biologického starnutia a tým sa predchádza následným známkam starnutia. Touto novou technikou sú vrásky na tvári vyhladené a chránené pred starnutím pleti," vysvetlila nám majiteľka štúdia v Leviciach, Katarína Petrov Pechovská.

image

Zákrok je takmer bezbolestný.

Kolagén odchádza skoro

Kolagénové nite sa používajú na napnutie a stimuláciu pokožky. Ide o ideálnu aplikáciu na redukciu vrások, posilnenie kožnej bariéry a vyhladenie jemných liniek

Produkcia kolagénu začína klesať od 25. roku života. Keď hladina kolagénu klesá, pokožka začína strácať svoju elasticitu. Začnú sa objavovať jemné linky a vrásky a pokožka začne ochabovať. „Tieto kolagénové nite zvyšujú  hladinu kolagénu a poskytujú bunkám opäť stimuláciu. Po prvom sedení pomáha redukovať jemné linky a ich úplné otvorenie. Pokožke sa vracia vitalita, jas a pružnosť. Zabraňuje tvorbe jemných vrások. Pri užívaní DS V-LINE dochádza k zvýšeniu hladiny kolagénu, čo je účinné pri všetkých funkciách organizmu," dodala Katarína Petrov Pechovská.

Výhody úpravy kolagénovymi niťami typu DS-V-Line:

  • bez bolesti a jaziev
  • okamžite viditeľný výsledok
  • zastavuje proces starnutia
  • posilňuje a vyrovnáva hladinu kolagénu vo všetkých oblastiach, kde sa môžu objaviť vrásky
  • zlepšuje kvalitu pokožky a podporuje posilnenie kožnej bariéry
  • tvár
  • krk a dekolt
  • ruky
  • viditeľný efekt okamžite po 1.ošetrení, odporúča sa zopakovať 3x s pauzou jedného týždňa.
  • efekt vydrží 6-8 mesiacov.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 12:22