Peter Varinský s manželkou Lenkou sú dvojnásobní rodičia.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

EXKLUZÍVNE priznanie Petra Varinského: V jeho živote je zmena, ktorú opäť tajil. Nám to potvrdil!

07.05.2024, 17:27
Celebrity

Peter Varinský je známy televízny šporťák, ktorý tvorí harmonický pár s manželkou a moderátorkou Lenkou Varinskou. Dvojica sa zobrala pred štyrmi rokmi. Sobáš dokázali excelentne tajiť. Prvé tehotenstvo Lenky tiež tajili extrémne dlho. Verejnosť sa dozvedela, že sa stali rodičia dcérky Lyrianny až po vyše pol roku. Teraz bola dvojica opäť tajnostkárska. Pre náš web, ale moderátor potvrdil, že sa teší z druhého dieťatka. A je to syn!

Peter Varinský síce patrí k výrazným tváram televízie Markíza, no napriek tomu si vedel informácie zo svojho súkromia vždy dobre strážiť. Presvedčil o tom, keď sa mu darilo utajiť sobáš a aj príchod prvej dcérky Lyrianny. Až keď oslávila malá pol roka sa verejnosť dozvedela, že sú s Lenkou rodičia. Sobáš nasledoval až potom. Je teda zjavné, že narozdiel od iných celebritných párov sa táto dvojica drží ďalej od sociálnych sietí a súkromie je ich prísne strážená zóna. Ak by ste na jeho profiloch hľadali fotky zo súkromia úspešní by ste neboli.

Je to syn!

Moderátor s manželkou tentokrát opäť utajili novinku v ich živote do posledného momentu. Vlastne ďaleko potom. Pre web svetevity.sk exkluzívne potvrdil radostnú novinku. Stal sa druhýkrát otcom. So sympatickou Lenkou majú bábätko. K dcére im pribudol pred niekoľkými týždňami syn. Pre web svetevity.sk priznal, že to nie je len fáma: "Áno je to pravda. Máme synátora. Volá sa po otcovi a dedkovi," pousmial sa moderátor s tým, že sú šťastní rodičia malého Peťka a všetko je v najlepšom poriadku. 

My rodičom gratulujeme!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. máj 2024 04:02