Herečka Natália Germániarchív mafra
StoryEditor

Herečka Natália Germáni sa nechala skrášliť. Podstúpila tento zákrok

11.03.2024, 12:00
Celebrity

Krásna herečka a mama dvoch detí, Natália Germáni (31) sa rozhodla osviežiť svoju vizáž. Preto navštívila známu kliniku, kde sa nechala vylepšiť.

Naposledy hviezdila vo filme Jej telo, kde predviedla perfektnú figúru a krásnu tvár. Ako povedala na vypracovanej postave makala s trénerom niekoľko mesiacov. Keďže išlo o životný príbeh športovkyne musela sa jej priblížiť. Herečka si zrejme na svoj výzor potrpí a tak sa rozhodla ísť svoju krásu podporiť k odborníkom. 

Trápili ju nepekné kruhy po očami, ktorých sa rozhodla zbaviť. Stavila na zákrok s názvom CC Eye. Ide o neinvazívne zatláčanie pigmentu do pokožky, čím sa zakrýva pigmentácia či viditeľné žilky v okolí očí. Zákrok podstúpila už druhýkrát. Aj s malou dcérou Vesnou na hrudi. Ak by si niekto myslel, že naša úspešná, krásna a talentovaná herečka išla procedúru absolvovať na nejakú kliniku. Mýlil by sa. Bola v malom salóniku, ako hovorí "u príjemnej, šikovnej a usilovnej baby." Spolupráca krásnej herečky Germíni a príjemnej odborníčky aj na pigement musela byť jedna báseň.

FOTO ZÁKROKU V GALÉRII

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 12:39