Melanie Trump bola po boku Donalda trumpa prvou dámou USA.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Bývalá prvá dáma USA, Melania Trump prežíva ťažké obdobie. Smrť najmilovanejšej osoby!

10.01.2024, 09:10
Celebrity

Matka bývalej prvej dámy Melanie Trump Amalija Knavs zomrela vo veku 78 rokov. Melania za ňou vyrazila aj počas vianočných sviatkov, keď chýbala na rodinných fotkách Trumpových a všetci sa pýtali, kam zmizla. Dnes je jasné, že Amalija bohužiaľ vydýchla naposledy.

Donald Trump neskôr odhalil, že matka Melanie Trump je vážne chorá. Melania teraz na svoju matku emotívne spomína - ako na ženu s gráciou, oddanú svojmu manželovi a rodine. 

Príčinu úmrtia Melania vo svojom tribúte neodhalila, ale bývalý prezident Donald Trump na Silvestra uviedol, že Amalija je veľmi chorá a že to na rodinu ťažko dopadá.

Matka bývalej prvej dámy USA Amalija Knavs teraz zomrela vo veku 78 rokov po ochorení na konci minulého roka a hospitalizácii v nemocnici v Miami počas vianočných sviatkov.

Povinnosti išli bokom

„S hlbokým smútkom oznamujem smrť mojej milovanej matky Amalije,“ napísala Melania v dojemnej spomienke. Ona sama vynechala väčšinu vianočných a novoročných osláv v Trumpovom komplexe Mar-a-Lago, aby sa mohla starať o svoju chorú matku.

„Amalija Knavs bola silná žena, ktorá sa vždy správala s gráciou, vrelosťou a dôstojnosťou. Bola úplne oddaná svojmu manželovi, dcéram, vnukovi a zaťovi. Bude nám nadmieru chýbať a budeme aj naďalej ctiť a milovať jej odkaz,“ rozlúčila sa vo vyhlásení Melania Trump so svojou matkou, ako uvádza Daily Mail.

Bola jej oporou

Amalija Knavs žila so svojím manželom Viktorom v slovinskom mestečku Sevnica. Pracovala v miestnej textilke, zatiaľ čo Viktor bol predajcom áut. Občanov Spojených štátov sa stali v roku 2018. Dlho potom, čo sa ich dcéra Melanija (neskôr Melania Trump) stala modelkou a presunula sa v roku 1996 do USA. V roku 2005 si tam vzala Donalda Trumpa. Amalija svoju dcéru pravidelne sprevádzala v USA aj v čase, keď Trumpovi vládli Bielemu domu.

image

Melania s mamou Amalijou.

Profimedia - Standardni obsah
image

Rodičia Melanie. Viktor Knavs, druhý zľava. A Amalija Knavs.

Profimedia - Standardni obsah
image

Melania smúti za svojou mamou.

Profimedia - Paparazzi
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 05:38