Top modelka Kate Moss.Shutterstock
StoryEditor

FOTO Top modelka Kate Moss naháňa hrôzu. S cigaretou v ruke a strhaným výzorom

12.09.2023, 11:35
Celebrity

Svojho zlozvyku sa nedokáže vzdať! Kate Moss (49) patrila svojho času medzi najväčšie hviezdy modelingu. Zub času, ale nešetrí nikoho. Preto je dosť možné, že pri pohľade na jej najnovšie fotky počas prechádzky Londýnom budete trošku z jej neupravenej tváre v šoku.

Sveto úspešná topmodelka, ktorá v 90-tych rokch azda nemala konkurenciu je dnes poznačená divokým životným štýlom. Krásna Kate Moss sa nikdy netajila odviazanými žúrmi, návykovými látkami a vždy patrila k milovníkom nikotínu. Na istý čas sa modelka cigaret vzdala a na spoločneských akciách sa s cigaretkou neukázala. Aktuálne je zjavné, že tohto zlozvyku sa Kate nevzdala. Štyridsaťdeväťročná anglická modelka Kate Moss zašla v Londýne na rodinný obed s bratom a otcom a predviedla tak nielen, že sa opäť vrátila k cigaretám, ale aj svoju neupravenú pleť.

Kráska znepokojila fanúšikov strhaným výrazom. Hlboké vrásky a neupravený výzor naháňa zimoriavky. 

Divočina s Kate

Svojho času v Británii vyšla kniha o troch módnych ikonách Alexandrovi McQueenovi, Marcovi Jacobsovi a Kate Moss. Hoci by sa zdalo, že o modelke sa verejnosť v médiách dočítala už všetko táto kniha odhalila jej najtemnejšiu minulosť.

O kráľovnej prehliadkových mól je známe, že má za sebou búrlivú minulosť. Do sveta reflektorov vstúpila ako štrnásťročná a mala možnosť spoznať nielen žiaru slávy, ale aj jej desivú odvrátenú tvár. Keď ju v roku 2005 nafotili, ako si v šatni pripravuje "lajnu", prischol jej prívlastok "kokaínová Kate" a niektoré módne značky s ňou rozviazali spoluprácu. Jej problémy s drogami sa však podľa škandalóznej knihy Champagne Supernovas začali dávno predtým, keď ešte randila s hollywoodskym fešákom Johnnym Deppom.

image

Kate Moss v kampani pre šperkársku firmu.

Profimedia - Standardni obsah

Neustála rozchod?

Modelka a herec sa zoznámili v roku 1994. Ich búrlivý vzťah trval tri roky, ale keď ju Johnny opustil, Kate sa doslova utrhla z reťaze. V časoch, keď spolu randili, boli obaja krásni, mladí a slávni. Patrili k najkrajším párom šoubiznisu a podľa knihy aj "k najprefetovanejším od čias Keitha Richardsa a Anity Pallenberg".

"Kate dokázala v roku 1996 stiahnuť aj tri gramy kokaínu a obrátiť hore dnom celú fľašu vodky denne. Prezývali ju vtedy "tanker". Dokázala vypiť neskutočné množstvo alkoholu," tvrdí autorka knihy Maureen Callahan. Keď ju Depp v roku 1997 opustil, pretože túžil z tohto šialeného kolotoča vystúpiť, úplne ju to odrovnalo. "Johnny Depp jej zlomil srdce a ona sa z toho doslova zbláznila."

Dostala stopku

Keď sa Moss v roku 1998 dozvedela, že jej bývalý chodí s Vanessou Paradis, ktorá s ním bola vtedy dokonca tehotná, rozhodla sa, že túto správu "oslávi" na Ibize. Štrnásť dní sa opíjala a drogovala, keď sa konečne vrátila do Londýna, rozhodla sa podstúpiť liečenie. Päť týždňov strávila na klinike The Prior, ale už niekoľko dní po prepustení znova podľahla bielemu prášku. V Thajsku ju dokonca museli hospitalizovať, lebo jej telo už viac neznieslo.

"Kokaínová" Kate však nepoľavila, počas randenia so spevákom Petom Dohertym sa dokonca hovorilo, že presedlala z bieleho prášku na heroín. Svoj život prehodnotila až po tom, keď sa prevalil škandál naplno a ona zostala bez práce. Rok nemala žiadne kontrakty a hrozilo, že príde o dcéru. Až vtedy Kate skrotla a svoj život dala do poriadku.

FOTO nájdete v GALÉRII

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 23:24