Zuzana Belohorcová na krste nového albumu Dominiky Mirgovej v roku 2019.Profimedia
StoryEditor

Zuzana Belohorcová prešla obrovskou premenou. Aha čo si dala vylepšiť!

06.02.2023, 10:41
Celebrity

Bývalá moderátorka už roky žije v zahraničí. Po svadbe s českým podnikateľom sa z verejného života stiahla a odsťahovala sa s rodinou z Čiech do Ameriky. Keď vypukla korona rozhodli sa odísť a zakotvili v Španielsku. Zuzana sa počas kariéry, keď žiarila na televíznych obrazovkách pýšila blond hrivou. Ako matka sa jej vzdala. Teraz je späť.

Zuzana Belohorcová sa už pred rokmi vzdala dlhých blond vlasov. Nedala sa však ostrihať. Celý život si k bujnej hrive pomáhala nadpojenými vlasmi. Tento fakt nikdy netajila. Na Slovensku patrila k priekopníčkam a bola azda jedna z prvých, ktoré si u kaderníka dávali predlžovať vlasy za obrovské peniaze. Dnes síce nejde o tak prestížnu a finančne nákladnú záležitosť, no napriek tomu ide o niečo čo si vyžaduje neustálu investíciu.

Zuzana po tom čo zakotvila na Floride a každý deň trávila na pláži sa rozhodla pri dvoch deťoch a rutine sa dlhých vlasov zbaviť. Nosila chlapčenský strih, maximálnu dĺžku si nechala pod uši a zdalo sa, že jej to vyhovuje. Frizúru dlho nemenila. Až doteraz. Ex moderátorka sa na sociálnej sieti zverila či by si nemala dať opäť predĺžiť vlasy. Svojich fanúšikov nechala hlasovať a drvivá väčšina bola ZA dlhé vlasy. A tak sa Belohorcová vybrala ku kaderníkovi. S pomocou šikovných rúk profesionála a niekoľkých prameňov sa z nej opäť stala dlhovláska.

FOTO jej premeny nájdete v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. máj 2024 16:47