Ivan Trojan sa s manželkou Klárou rozvádza.Archiv MAFRA
StoryEditor

Rozvod herca Ivana Trojana naberá na obrátkach, delia sa financie!

01.12.2022, 15:11
Celebrity

Pred niekoľkými dňami priniesli české médiá informáciu, že medzi známym českým hercom Ivanom Trojanom a jeho manželkou Klárou nie je niečo s kostolným poriadkom. Teraz je už nad slnko jasné, že je po tridsiatich rokoch na stole rozvod a delenie majetku.

Hereckí manželia už nezdieľajú spoločnú vilu, kde doteraz žili šťastným životom. Klára Trojanová sa nechala vyplatiť z pôvodne spoločnej vily v pražských Košíroch. Podľa verejne dostupných záznamov na portáli Justice je vidieť, že už s Ivanom Trojanom nefiguruje ani v spoločnej firme.

Firmu Fourlegs s.r.o. podľa portálu Justice.cz založil pred siedmimi rokmi a od začiatku v nej okrem neho v pozícii konateľky figurovala aj jeho žena Klára Trojanová. Situácia sa však zmenila. Ivan Trojan totiž pred časom urobil notársky zápis, ktorým zbavil svoju ženu funkcie konateľky. Firma sa zaoberá reklamnou činnosťou a marketingom.

Koniec podnikania

Cez firmu teda herec účtuje účinkovanie v reklamách, ktorých nie je málo. Pretože sa tento biznis výhradne Ivana Trojana, je celkom logické, že keď krachlo manželstvo, viac ju vo svojich finančných záležitostiach nepotrebuje. O údajnom rozvode informoval ako prvý denník Blesk. „Už niekoľko mesiacov spolu ani nežijú. Pani Klára, pokiaľ viem, býva niekde na Smíchovej, a pán Ivan tu zostal sám so psom,“ prezradil denníku človek zo susedstva. Manželia majú spolu štyroch synov. Klára Trojanová, ale určite nebude trieť biedu. Minulý rok totiž získala dedičstvo vo výške približne 600-tisíc eur.

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 03:17