Eva MázikováArchiv Bauer Media SK
StoryEditor

Eva Máziková má už tretie zuby. Povedala koľko ju stáli!

28.11.2022, 10:04
Celebrity

Speváčka Eva Máziková si na svoj výzor potrpí aj v jej veku. Pred mesiacom oslávila 73 rokov, ale energie má dvadsiatničky. Ani chvíľu neobsedí na zadku a ako sama hovorí ústa sa jej nezastavia. 

Nedávno prijala od Jána Tribulu výzvu na vysokohorskú túru po Vysokých Tatrách. Ak by ste čakali, že Eva sa nahodí do turistického outfitu, mýlili by ste sa. Eva si obliekla štýlovú čiernu bundu s ligotavou výšivkou. Rovnako extravagantný šál a jej topánky mali od tých turistických poriadne ďaleko. Po ceste sa jej prihovárali aj okoloidúcim, ktorý sa s ňou s nadšením fotili. Eva mala perfektný make-up a aj po trojhodinovej túre úsmev na perách. Popri šľapaní do kopca čo to o sebe prezradila. Kým našla toho pravého bola štyrikrát zasnúbená. Ale všetkým prstene vrátila.

Sú presné opaky

Až s manželom Petrom, s ktorým žije v Bavorsku to ťahá už desiatky rokov. Nie je to, ale zadarmo: „Keď sa zoberieš, tak všetko je krásne, ružové okuliarky. Štíhly bol, veľa vlasov mal. Krásne zuby mal, jeho maminka žila. Ale život ide ďalej. Veľa ľudí odíde, ale stále je to ten istý. Ale na tom musíš pracovať aby to fungovalo. Tam musí byť rešpekt. Musíte si dôverovať, to je práca," prezradila kľúč na ich šťastné manželstvo. On je kľuďas, lebo ona je tajfún. A preto im to klape S komunistami to nemala jednoduché, lebo jej manžel ju vykúpil za 40 tisíc korún a odišla.  

Keď sa dala do reči s mamičkou s dieťaťom v kočíku, ktorému rástli zúbky si zaglosovala. „Poznám to. Ja už mám tretie a stáli desať tisíc," zasmiala sa počas náročnej túry s Jánom Tribulom. 

Evin outfit do Tatier nájdete v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. máj 2024 23:42