Simona Stašová bola trikrát vydatá.Archiv MAFRA
StoryEditor

Dcéra "Bohdalky", herečka Simona Stašová otvorene o stárnutí. Ráno jej to trvá oveľa dlhšie

17.10.2022, 13:32
Celebrity

Herečka Simona Stašová má za sebou tri nevydarené manželstvá. Dcéra slávnej Jiřini Bohdalovej má so svojimi ex, ale fajn vzťah, dokonca jej ich schvaľoval aj otec. Ani jeden zväzok hviezde filmu Pelíšky nevydržal, ale nezúfa. Otvorene hovorí, že samota jej problém nerobí, rada číta a trávi čas so svojimi deťmi.

Herečka Simona Stašová je na spoločenských udalostiach vždy perfektne upravená a pôsobí ako keby si s tým ani nedala veľa námahy. Opak je však pravdou. Umelkyňa priznala, že akonáhle mladosť vyprcháva musí o seba ďaleko viac dbať: „Vždy som sa spoliehala na určitú prirodzenosť. V mladosti si stačí vyčistiť zuby, osprchovať sa a prehrabnúť vlasy rukou. Mladosť je vaša krása aj bez líčidiel. A ako stárnete, je potrebné to všetko, čo ste už urobili, znásobiť troma a ešte niečo naviac. A tak to tiež robím,“ priznala Simona pre blesk.cz, ktorá tento rok v marci oslávila šesťdesiate siedme narodeniny. Vyžaruje však energiu o polovicu mladšej ženy. Hrečka priznala,že sa príkladne stará o svoj chrup a preto si svojho zubára obchádza: „Som už vo veku, keď si svojho zubára rozmaznávam. Viem, že ho budem potrebovať čoraz častejšie, a dnes už sú také prostriedky a injekcie proti bolesti, že nie je čoho sa báť. Skôr je dôležité dodržiavať zubnú hygienu, aby sme nemuseli k zubárovi tak často.“

Najväčšia poklona

Istá psychologička posiela svoje pacientky na divadelné predstavenie Simony Stašovej, monodrámu Shirley Valentine. Už sa o tom dopočula aj umelkyňa a nesmierne jej to lichotí: „To bol jeden z najväčších komplimentov, ktorý mi kedy kto dal. Pokiaľ namiesto práškov proti depresii pošle pani doktorka pacientku na moje predstavenie, je to naozaj veľké potvrdenie, že to, čo robím, má zmysel. Moja terapia sú moji synovia a celá moja rodina. Tiež som veľký čitateľ, samota mi vôbec nevadí, naopak som rada sama so sebou a vo svojom svete. Som rada s mamou na chalupe, cestujem do Talianska, kde mám veľa kamarátov a tiež otca môjho syna Marka a jeho krstného otca. Cesty do Talianska, alebo na Sicíliu, to je pre mňa obrovský relax, vystrelenie sa na inú obežnú dráhu, tam utekám, keď už mám tých emócií na javisku tak akurát. A potom zase s chuťou do divadla. Takto mi to vyhovuje,“ dodala.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. máj 2024 10:05