Manželstvo bolo dlho pretvárka.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Tatiana Kuchařová prehovorila natvrdo o toxickom manželstve s Brzobohatý. Bol jedna faloš a pretvárka!

13.10.2022, 11:24
Celebrity

Došla jej trpezlivosť! Ilúzia, faloš, manipulácia, život v klamstve. Už iba takéto spomienky má najkrajšia žena sveta Taťána Kuchařová na dlhoročné manželstvo s hudobníkom Ondrejom Brzobohatým. O rozchode prehovorila v otvorenej spovede pre Blesk tv MAGAZÍN. Krach manželstva si odtrpela fyzicky, či prišla o nejakých priateľov, akých má so životom a mužmi ďalšie plány a mnoho ďalšieho spomenula v rozhovore bez príkras.

Osem rokov žila s Brzobohatým z toho päť rokov boli manželia. Plánovali spolu dieťa, ale zo dňa na deň prišiel rozchod. „Vždy tvrdil, že je veľmi rád, že má vďaka mne veľkú československú rodinu. Všetci boli prekvapení a sklamaní. Preto si nedávam za vinu, že som tie veci nespoznala. Pretože on je jednoducho fakt dobrý herec,“ povedala kedysi o synovi hereckého páru Radka Brzobohatého Hany Gregorovej. „Ešte v decembri na mňa hral, ​​že zachraňujeme vzťah, boli sme spolu u mojich rodičov, na chalupe, mali sme spolu tráviť Vianoce. O ničom som nevedela. Opakovane som prosila o úprimnosť a o to, aby s naším manželstvom zaobchádzal dôstojne, ale nikdy som sa od neho nič nedozvedela. No, a potom vyšiel Blesk!“ vybavuje si deň, keď v českých novinách novín dočítala, že jej muž spí s inou, vtedy tanečnicou Zuzanou Pilnou: „Ja neviem, on vlastne podvádzal tak nejako všetky so všetkými,“ odhalila krutú pravdu Kuchařová pre Blesk Tv Magazín.

image

Dvojica sa považovala za šťastný pár.

Je toxický

Napriek tomu, že má Ondrej milý úsmev a pôsobí ako uhladený muž, neváha o ňom modelka povedať, že je klamár. „Až keď som potom postupne zisťovala som, ako klame a manipuluje so mnou, až vtedy mi všetko začalo dochádzať,“ spomína. „Toxické osoby veria svojim vlastným klamstvám a ilúziám. Som rada, že ja s jeho problémami už nemusím ďalej žiť. Snažila som sa mu a nám pomôcť. Odvádza sa tu celú dobu pozornosť od pravej podstaty a pravdy. Musí pre neho byť strašne vysiľujúce neustále sa pretvarovať a robiť, že tá pravda neexistuje,“ hovorí Kuchařová.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 12:22