Tatiana Kuchařová znášala rozvod ťažko.
StoryEditor

Krásna Tatiana Kuchařová po rozvode s Brzobohatým. Zo stresu prišla o polovicu vlasov!

11.10.2022, 14:06
Celebrity

Tatian Kuchařová, ktorá získala titul Miss World v roku 2006 priznala, že rozvodové obdobie sa podpísalo aj na jej výzore. Krach manželstva niesla veľmi ťažko.

Bývalá Miss World a modelka Tatiana Kuchařová počas pandémie korony priznala, že dnes už s exmanželom a hudobníkom Ondřejom Brzobohatým chytali ponorku aj krízové okamihy, ale tým si v tomto období prešlo mnoho párov. Verila, že ide len o dočasný problém. Nakoniec sa ukázalo, že ich manželstvo neprežije. Problémy vo vzťahu najsexi českého párika boli zrejme vážnejšie, než sa zdalo. Manželstvo sa vraj snažili zachrániť aj v ordinácii psychoterapeuta, no nepodarilo sa. „Naše cesty sa rozišli. Prežili sme krásne roky, za ktoré sme vďační jeden druhému," uviedli manželia vo svojom spoločnom príspevku na sociálnych sieťach. „Konkrétne dôvody nášho rozchodu si necháme pre seba, ale chceli by sme zdôrazniť, že sa naše problémy netýkajú vzájomnej nevraživosti, alebo neochoty či neschopnosti založiť rodinu. Obaja dúfame, že v ďalšom živote nájdeme svoje šťastie," napísali k spoločnej fotografii. „Ondrej ma požiadal, aby mohol ísť svojou cestou už bezo mňa, a ja to rešpektujem," pripísala ešte Táňa. 

Ukončili to

K rozvodu manželstva došlo v marci a krásna modelka priznala, že sa už nechce s exmanželom kontaktovať. Rozchod veľmi prežívala a psychicky ju poznačil. Bolí ju najmä sklamanie z partnera, ktorého nazvala dokonca patologickým klamárom. Úder pod pás bolo pre ňu zistenie, že Ondřej už dlhšiu dobu chodil so známou moderátorkou Danielou Písařovicovou, s ktorou teraz tvorí pár. „Dozvedela som sa to nedávno. Aj to, že ich vzťah trvá už asi šesť mesiacov a začal ešte počas nášho manželstva. Čo na to povedať...?" povedala bezradne pred niekoľkými mesicmi. „Opäť to len potvrdzuje všetko, čo som už povedala, a neprekvapuje ma to. Som rada, že som z tohto toxického vzťahu preč a nechcem ďalšie veci okolo bývalého manžela komentovať," konštatovala sklamane.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. máj 2024 10:37