Jaro Slávik vždy povie na rovinu čo si myslí.
StoryEditor

Porotca Jaro Slávik prezradil recept na úspech: „Musíte byť arogantný, dobre ma počujete!“

10.10.2022, 11:15
Celebrity

Porotca talentovej šou a producent Jaro Slávik v tom má jasno. Keď chce byť človek úspešný musí na sebe makať. Začínal ako skladník v hudobnom vydavateľstve a vo veku 21 rokov sa stal jeho najmladším riaditeľom. Najväčšiu pozornosť však na seba nepochybne priťiahol, keď svetlo sveta uzrela porno nahrávka, kde je Jaro Slávik v hlavnej úlohe. Jeho kariéru tento škandál nijako nepoznačil, práve naopak. Teraz sa porotca vyznal ako by sa mal človek popasovať so životom a uzrieť

Z jednpduchého chlapca z bratislavskej Petržalky sa prepracoval medzi najznámejšie osobnosti slovenského šoubiznisu. I keď na začiatku vo svojej kariére tápal, nakoniec sa mu v celebritných vodách podarilo presadiť:. „Je to kombinácia náhody, jazykových znalostí, tej moci, že som si dokázal presadiť nepredstaviteľné veci. Kľúčom je mať šťastie. Kľúčov je veľa a ľahko sa to rozkľúčuje potom. Ale povedz to človeku, ktorý ma skončenú strednú školu. Stojíš s tým vysvedčením pred gymnáziom a teraz čo? Povieš si, že: Budem hviezda. A kde začať?“ povedal pre joj.sk.

Treba byť arogantný

Taktiež vymenoval prívlastky, ktoré by človek mal mať, ak chce preraziť. „Dôležitá je vytrvalosť. Bez tej vytrvalosti sa nikam nedostaneš. A, keď si vytrvalý, nikam sa nedostaneš. Minimálne počas práce. Vtedy zabudneš, že si niečo chcel urobiť. Vytrvalosť je dôležitá a rovnako dôležité je mať odstup. Aby sa ti nestalo, že si ako škrečok v koliesku a furt niečo robíš a neuvedomíš si, že niečo robíš. Dôležitá je arogancia. A dobre ma počujete. Arogancia v tom zmysle, že ty si majiteľom svojej značky a ty si tú značku musíš presadzovať voči svojmu okoliu. Akou cestou, to je druhá vec. Ale vždy si musíš vytvoriť, že ty si značka a tú značku musí niekto k**va rešpektovať,“ dodal.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 04:51