Tenistka už vie pohlavie súrodenca pre Jakubka.
StoryEditor

Dominika Cibulková už nebude robiť tajnosti o dieťatku: Pohlavie je známe

04.10.2022, 12:52
Celebrity

Je to iba niekoľko týždňov čo bývalá tenistka Dominika Cibulková vyrukovala s pravdou von. Svojim fanúšikom po treťom mesiaci oznámila, že s manželom čakajú druhé dieťatko. K malému Jakubkovi, tak približne v marci pribudne súrodenec. Športovkyňa už vie či má nakupovať výbavičku ružovú alebo modrú.

Uplynulý víkend sa v Bratislave konala veľkolepá módna prehliadka. Bývalá tenistka Dominika Cibulková opäť prekvapila svojim outfitom. Blondínka je známa vášňou pre módu avšak tentokrát siahla po skutočne extravagantnom kúsku. Návrhar Boris Hanečka nastávajúcu mamičku zaodel do dlhých latexových šiat cez ktoré mala prehodený kabát a vlasy uhladené do copu. Sršala dobrou náladou a bolo jasné aj prečo. Druhé tehotenstvo totiž zvláda výborne: „Mám super priebeh cítim sa skvelo. Prvé tri mesiace možno boli ťažšie, ale už je všetko ok. Tehotenstvo je dobré v tom, že nemusím na akciach sťahovať brucho a hrdo ho ukazovať," povedala tenistka. Druhé dieťatko mali s manželom Michalom v pláne.

image

Dominika Cibulková v latexových šatách.

Ozrejmila, že je veľká detailistka a tak máločo necháva na náhodu. Dnes už vie, či k Jakubkovi pribudne braček alebo sestrička, avšak nechá si to ešte chvíľu pre seba. Dodala, že tentokrát už nebude robiť s pohlavím také tajnosti ako počas prvého tehotenstva a fanúšikovia sa ho dozvedia čoskoro. Malý Jakub vraj sprvu súrodenca odmietal: „Jakubko to ešte nechápe, začali sme mu to hovoriť, Najprv, že nie staval sa odmietavo, ale teraz mi leží na brušku. Takže keď prídem z pôrodnice snáď nepovie nech ide preč," povedala so smiechom pre Markízu Dominika Cibulková. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. máj 2024 19:24